![]() |
#31 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Ja robiąc takie domy przy zrobieniu holu dalej nie mam pomysłu A ten ogród jest poprostu cudny moglabyś podać link ze stroną na której znalazłaś te fajne pokrycia terenu plis plis ![]() .............................10/10................................. ![]() |
|
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
zewnatrz 8/10
wnetrze chaty 7/10 bo to troche nie moj styl, ale b ladnie tam masz i ogolnie dostajesz jeszcze plusa za przedstawienie mieszkancow ![]() srednia: 7,5/10 |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Domek przecudny (kompletnie nie mój styl, ale spodobał mi się):
+ bryła - zwyczajna zachwyca prostotą i elegancją + ogród - przecudny doskonale oddaje klimat pomieszczeń + wnętrza - są stylowe, typowe dla dworu i są utrzymywane w jednakowym stylu bez szaleństw jedyny - sypialnia z tym okrągłym łożem - trochę się odbiła od całości ale jest ok. Ocena końcowa 9,98/10 (5+) |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle perfekcyjne, nawet najdrobniejsze szczegóły, jak ty to robisz? 10/10
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Wszytsko super ale ta prowizoryczna łazienka nie pasuje do całości !
Dlatego 9/10 a nie 10 ![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 26
|
![]()
Skomentuję to tylko jednym słowem: WOW. Domek jest super. Ja bym chyba nie miała tyle cierpliwości.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Niezbyt mi się podoba- nie ma powowdu, ale jakoś tak. Doceniam jednak kształt budynku i ogród
5/10 |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Domek jak z obrazka, wszystko pięknie dopasowane, czuc ten klimacik... ocena bez wątpienia 10/10
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|