![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała mieć np. schronisko albo szkołe itp. jakś wielki zamek do zwiedzania, hotel. Ostatnio otworzyłam cropp town
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciala miec lecznice dla zwierząt albo szpital
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
A ja bym chciała Mieć salon samachodowy tyle że na parceli prywatnej.(mieszkaniowej) nie wiem gdzie tam jest podstawka i czy jest na tej parceli prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytat:
no dobra zrobie agenje towarzyska, a jak na tym zarobie? ;> Edit Wilekie dzięki za link :] zarabiam... agencja towarzyska jest bardzo opłacalna... ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mikolay : 14.07.2006 - 11:11 |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Ja mam Restauracjo-cukiernię. Fajny biznes duże zarobki nawet kodów na kase nie trzeba wpisywać
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś wymyśliłem i założyłem założyłem sklep ogrodniczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
a ja zrobiłem salon odnowy biologicznej postawiłem jacuuzi i kilka bierzni(maszyna do biegania taka) a u góry stół do bilarda perkusje i mam już ponad 80 gwaizdek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz to już 125 gwiazdek ![]() Ostatnio edytowane przez jorki : 11.08.2006 - 11:49 |
![]() |
![]() |
#49 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też mam agencję towarzyską. Obsługują ją trzy osoby - kobieta, mężczyzna i pani od 'administracji' (burdelmama
![]() ![]() Oprócz specjalnych łóżek do bara-bara mam też jaccuzzi i windy. Na początku były problemy z zazdrośnikami, szczególnie jeśli do agencji przychodzili razem mąż i żona ![]() Fajny biznes, ale tylko żeby się na chwilę oderwać od szarej simowej rzeczywistości ![]()
![]() |
#50 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mam wlasny biznes i jest tez problemik - mam dwa kompy jeden z netem drugi lepszy z simsami.
teraz musze czekac az rodzice tam neta podlacza. :con: ;( :1smutny: :wacko: a do rzeczy: ja juz zaprojektowalam sobie odpowiednia rodzinke: babcia,mama,dziecko. na tatusia spadla satelita ![]() Mamusia bedzie prowadzila piekarnio-ciastkarnie a we wtorki bedzie robila tez swoje dania "slone" czyli indyk salatka homar i chili con carne. wybuduje jej piekna piekarenke: w stylu "retro" i bedzie tam mieszkala przez pon. do pt. a w weekend przyjezdzac bedzie do rodzxinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a potem zatrudnie kierownika a ona sie przeprowadzi z rodzinka do wielgachnej rezydencji. I bedzie ona znana na calym Simcity ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|