Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.05.2005, 20:01   #71
.::Kiko::.
Guest

Grin a moze...

a moze to zalezy od jedzenia a dokladniej jesli chcesz miec kogos z blizniat to np musisz jesc duzo spaghetti czy jak to tam sie pisze to urodzi ci sie chlopczyk a jak cisteczka to dziewczynka labo na odwrot wiec jesli chcesie miec blizniaki to tzeba jesc spaghetti i cisteczka to urodzi sie synus i dziewcinka

(sorry za orty ale w szwecji zyje i zapominam ortografie)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.05.2005, 13:07   #72
AnnGe
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Simska2
mi sie urodziły ostatnio 4 dzieci
ja robie tak w czasie porodu zapisuje gre jeśli wyjdzie mi jedno dziecko to wchodze w otoczenie bez zapisywaia i tak w kółko
WooW 4 maluchy za jednym razem to juz "szalenstwo" Simki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.05.2005, 13:12   #73
Jillian
Guest

Domyślnie odp

Mi w jednej rodzinie już 3-ci raz urodziły się bliźniaki Najpierw było dwa razy po dwóch chłopców a teraz chłopiec i dziewczynka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.05.2005, 14:53   #74
Trish
Guest

Domyślnie

Ja mam jeden niezawodny sposób na bliźniaki. Zawsze gdy chcę mieć dwoje dzieci staram się tak aby simka miała zawsze na max głód. Musi być cały czas zielony pasek. Wtedy rodzą mi się bliźniaki. Ostatnio nawet staram się aby simka miała tylko w połowie głód bo nie chce mieć już ich mieć.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2006, 09:55   #75
Kass
Guest

Idea Mi....

U mnie prawie zawsze w każdej rodzinie są bliźniaki! Niczym nie karmie mojej simki bo to z tym żarciem to bzdura. Poprostu u mnie pierwsza ciąża to 1 bachor (jak zrobie 2 razy bara bara to może i za 1 razem bliźniaki), a druga to (b.często) są bliźniaki. Jak chcecie z deka inny, troche nieprawdziwy sposób to możecier zrobić takie 'symulowane bliźniaki. T jest tak:
1. Zachodzisz simką w ciąże
2. jeśli chcesz mieć jakąkolwiek szansę że nawet w naszym "procesie" symulacyjnym za 1 razem będą bliźniaki to zrób jeszcze raz po zajściu w ciąże bara-bara w łóżku lub w wannie
3. Jeśli simka urodzi od razu bliźniaki to nie patrz na dalsze punkty b o bez sensu(no chyba że chcesz symulowane trojaczki)
4. Wpisz kod aging off(później aging on żeby włączyć ponownie starzenie)
5. Zajdź ponownie w ciąże(jaką chcesz drogą ale tu polecam naturalną a nie tą z kodu boolprop testingcheatsenabled true bo u mnie zwykle wtedy są właśnie naturalne bliźnaiki!)
6. Czekaj do porodu(jak chcesz możesz przyspieszyć ciąże)
7. Jeśli poprzednio miałeś 1 bachorka to mazs symulowane bliźniaki a jeśli miałeś 2 to masz symulowane trojaczki

Tym sposobem symulacyjnym można mieć trojaczki,czworaczki w ogóle ile tam chcesz.....

U mnie się prawie zawsze jak bliźniaki to rodzą chłopiec i dziewczynka. Ostatnio tylko (przy dwóch ostatnich ciążach bliźniaczych) w jednej rodzinie miałam 2 chłopców a w innej 2 dziewczynki! Mam nadzieję że pomogłam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2006, 09:40   #76
melody13
Guest

Domyślnie

JA nic nie robię i mi się Bliźniaki prawie za każdym razem rodzą...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2006, 14:25   #77
Anksunamun
Guest

Domyślnie

Ja ostatnio to miałam wylew bliźniakow po zainstaolwaniu WB w W kazdej rodzinie w których gram (około 5) ciągle rodizły sie 2 bachory . Myslałam ze oszaleje bo wczesniej nigdy niemiałam blizniakow az boje sie nastepnej ciazy simki...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.07.2006, 21:26   #78
lunka_14
Guest

Domyślnie

Mi się bliźniaki trafiły 2 razy. W obu przypadkach był chłopiec i dziewczynka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2006, 09:59   #79
novalis
Guest

Wink Zadiecieni

miałam ślodką rodzimkę podobną do doktorka i tej jego dziewczyny (lost) to bodajże 5 razy pod rząd miałam blżniaki !!!! a przy ostatniej ciąży to już się nimi nie opiekowałam żeby je wzieła opieka społeczna ale nie.... doktorek zamówił niańkę ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2006, 14:04   #80
kardro
Guest

Cool Ja na kodach...

Mi nigdy w simsach naturalnie bliźniaki się nie urodziły. Ja na kodach wszystko robię . Na kodzie to tylko raz (słotkie 2 dziewczynki: Katherine i Jennifer )
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania