![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey !!
Postanowiłam, że założe temat na którym będę pokazywała wam simki mojego autorstwa. Które mam nadzieję spodobają się wam ![]() Na dobry początek dam wam 2 simki, bo więcej niemiałam czasu zrobić ![]() Oto one : Natalia Vanilla ![]() Moim zdaniem jest śliczna. Bardzo mi się podoba ![]() Marta Morella ![]() Nielubie bladych simek, ale jej taka karnacja pasuje ![]() Sami je ocencie !! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Natalia rzeczywiście śliczna, tylko ma trochę za bardzo wysuniętą dolną część twarzy (?)
![]() Marta ma ładne włosy i oczy, ale nie podobają mi się brwi, makijaż... No i dałabym jej jakiś naszyjnik, kolczyki, cokolwiek z biżuterii. Ale ogólnie jest całkiem ładna ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wiki, dzieki za miły komentarz co do Natalli, ale gdybyś się przyjżała to szminka nie jest maxisowska ![]() ![]() |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Oj, w takim razie przepraszam ^^ Wyglądają jak maxisowskie : ) Zwracam honor ^^
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() U was też tak gooooooorąco ?? Jesheli tak to zapraszam na egzotyczną plażę xD |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bajeranckie.
Gratuluje super gustu! |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne simki,zwłaszcza ta pierwsza.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi sie tylko to ze te simki mają jednakowa twarz (ta pierwsza w grze) a omijając to to nawet ladne sa te simki
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Heeey
![]() Sorki że nie dawałam tak długo odpowiedzi, ale w końcu mam czas. simki chciałam dać wczoraj, ale coś forum nie chodziło. No to... ELWIRA ![]() VANESSA ![]() MAGDA ![]() Ja może lepiej nie będę komentowała ich wyglądu, sami napiszcie co o nich sądzicie. Nie uważam że są "ładne" bo sa jakie są ![]() jest Elwira. A zrobiłam różneee bo nie chciałam żeby były podobne tak jak te pierwsze ![]() 'CoRnEliA ![]() ![]() No serioo... budowa twarzy jest taka sama. Z tej simki z tymi włosami jak się układają po zdjęciu tej takiej czapki "na bok" z dziwną, chińską sukienką. No i to na tyle. Oceniajcie !! |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No ładne, moim zdaniem
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|