|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
O matko... Ten domek jest przepiękny!! :laugh: A szczerze to najbardziej mi się podoba ten tarasik oraz to że sporo w nim roślin. Oczywiście reszta też jest piękna... Daje mu 10/10.
PS mój pierwszy post ![]() PPS Gdzie moge go ściągnąć?? Plissska ;( Ostatnio edytowane przez Muffin : 25.07.2006 - 19:04 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nic dodać, nic ująć. Po prostu CUDO
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
... ten domek jest poprostu PRZEPIĘKNY! Najbradziej mi się z tego wszystkiego podoba sypialnia dzieci
i podwórko (z tyłu i z przodu). Tylko troche za dużo tych wielkich okien :wacko: . Przez nie wszystko widać co jest w domu. Daje 9,5/10
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
ładny
z zewnątrz 10/10 weewnątrz 10/10 ogród 7/10 Mnie się podoba choć znudziły mi się ciągłe nowoczesne domki...też chciałam takie twożyć ale teraz jestem za moim motto: trudniej jest utworzyć coś z niczego(te nic to maxisowskie meble).Mam nadzieję że to cię nie uraziło.bo mówię to nie tylko do ciebie ale i do innych pozdrawiam i gratuluję udanego domku
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
domek pododba mi się wewnątrz..x)) mogłabyś podać linki mebli z kuchni i dziecinnego pokoju..? (łóżeczka)
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Jak dla mnie EXTRA! Bardzo fajny, oryginalny z zewnątrz w środku też super
Sama bym chciała w takim mieszkać Jak możesz daj do ściągnięcia
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dom jest booski!!!!
100000/10......;D |
|
|
#8 |
|
Reputacja: 16
|
No cóż, mimo iż lubie nowoczesne klimaty muszę powiedzieć, że dom niekoniecznie wywarł na mnie jakiekolwiek pozytywne wrażenie. Bryła jest mocno przekombinowana co jest raczej zaprzeczeniem nowoczesnego stylu, w którym chodzi przedewszystkim o prostotę. Wnetrza....ehhhh średnie, pozbawione jakiegokolwiek wyrazu. Wszystkie ściany w tym samym kolorze (przynajmniej tak to wyglada) , okropnie mdlącym. Nie podoba mi sie...
Ocena 4/10 Pozdrawiam Ulmille ________________________________ Zapraszam do oglądania i komentowania moich domów. Wkrótce nowe projekty! http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=32712-dom Promise http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=32692-dom Goethe |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
domek mi sie bardzo podoba, lubie taki styl.....tylko mam pytanie jak sie robi te szklane dachy itd??
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jak dla mnie genialny... bardzo podoba mi sie rozwiązanie "garażu" i daszku nad jackussi...
10/10 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|