Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.07.2006, 11:50   #251
Mikolay
Guest

Domyślnie

kurde dlaczego dopiero w październiku? ;| ostatni dodatek o ile się ni mylę, wyszedł dzień po światowej premierze.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.07.2006, 13:31   #252
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Mikolay
kurde dlaczego dopiero w październiku? ;| ostatni dodatek o ile się ni mylę, wyszedł dzień po światowej premierze.
No my też nie chcemy czekać! Ale takie są reguły gry.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 13:54   #253
Szynszyl
Guest

Domyślnie

Jeśli mają wyjść w październiku, to gra wyjdzie w październiku na całym świecie, nie będziemy mieli żadnego opóźnienia Akurat w przypadku Simów jest tak że zanim gra zostanie wydana, poszczególne oddziały robią lokalizacje, i kiedy gra ma premierę jest już odrazu we wszystkich językach na jakie miała być tłumaczona

Krolik1995 -> Ja tez w sumie nie mam dodatków, bo tylko Na Studiach ktore wg mnie nie sa az takie ciekawe jak pozostale
W podstawowych simach byli kosmici
Na Studiach dodano zombie
W Nocnym Życiu Wampiry,
Własny biznes - Co doszło? xD bo nie wiem
A zwierzaki - wilkołaki

Swoją drogą ciekawe kiedy sim będzie się zmieniać w wilkołaka, może po ugryzieniu przez wściekłego skunksa i zagazowaniu?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 14:14   #254
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Szynszyl.
Jeśli mają wyjść w październiku, to gra wyjdzie w październiku na całym świecie, nie będziemy mieli żadnego opóźnienia Akurat w przypadku Simów jest tak że zanim gra zostanie wydana, poszczególne oddziały robią lokalizacje, i kiedy gra ma premierę jest już odrazu we wszystkich językach na jakie miała być tłumaczona

Krolik1995 -> Ja tez w sumie nie mam dodatków, bo tylko Na Studiach ktore wg mnie nie sa az takie ciekawe jak pozostale
W podstawowych simach byli kosmici
Na Studiach dodano zombie
W Nocnym Życiu Wampiry,
Własny biznes - Co doszło? xD bo nie wiem
A zwierzaki - wilkołaki

Swoją drogą ciekawe kiedy sim będzie się zmieniać w wilkołaka, może po ugryzieniu przez wściekłego skunksa i zagazowaniu?
A może po ugryzieniu psa?? A gdzie są te zombie w simach na studia?? Bo ja miałam na studia ale ściągnięte i przez to mi teraz całe The sims 2 nie działają. Ale z zombie się nie spotkałam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 14:43   #255
Angeo
Guest

Domyślnie

Sim powraca jako zombie, kiedy się go wskrzesza i da się kosiarzowi za mało pieniędzy :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 17:14   #256
Arsindial
Guest

Domyślnie

Już się doczekać nie mogę
Napewno będzie rodzinka - cztero, pięcio-osobowa.
No i pies - na podobieństwo mojego Doca - jakiś śliczny Golden Retriever - pewnie nie jeden I kot może?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 17:33   #257
Nabi
Guest

Domyślnie

Szkoda że nie będzie np koni...fajnie by było jakby dodali jakieś stadniny, fermy ehhh chyba będzie wszystko to samo co w jedynce no cóz...^^
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 19:47   #258
Arsindial
Guest

Domyślnie

No tak - ja bym też chciała stadninę, świnki, krówki, kaczki Super to by było do tworzenia FS

Może zrobią "The sims 2 - Farma"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 20:04   #259
Szynszyl
Guest

Domyślnie

A jednak W przypadku polskiej wersji dodatek będzie się nazywać identycznie jak ten do TS :p z tym że do nazwy doszła "dwójeczka"
Screen z oficjalnej strony polskiego oddziału EA
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.07.2006, 23:08   #260
Nabi
Guest

Domyślnie

Mam tylko nadzieję że tak jak i w jedynce to i w dwójce dodatkiem będą kręcone schody, ah brakuje mi ich XD
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości)

Zasady Postowania