![]() |
#252 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
![]()
Jeśli mają wyjść w październiku, to gra wyjdzie w październiku na całym świecie, nie będziemy mieli żadnego opóźnienia
![]() ![]() Krolik1995 -> Ja tez w sumie nie mam dodatków, bo tylko Na Studiach ktore wg mnie nie sa az takie ciekawe jak pozostale ![]() W podstawowych simach byli kosmici Na Studiach dodano zombie W Nocnym Życiu Wampiry, Własny biznes - ![]() A zwierzaki - wilkołaki Swoją drogą ciekawe kiedy sim będzie się zmieniać w wilkołaka, może po ugryzieniu przez wściekłego skunksa i zagazowaniu? ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#255 |
Guest
|
![]()
Sim powraca jako zombie, kiedy się go wskrzesza i da się kosiarzowi za mało pieniędzy :]
|
![]() |
![]() |
#256 |
Guest
|
![]()
Już się doczekać nie mogę
![]() Napewno będzie rodzinka - cztero, pięcio-osobowa. No i pies - na podobieństwo mojego Doca - jakiś śliczny Golden Retriever - pewnie nie jeden ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
![]()
Szkoda że nie będzie np koni...fajnie by było jakby dodali jakieś stadniny, fermy ehhh chyba będzie wszystko to samo co w jedynce no cóz...^^
|
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]()
No tak - ja bym też chciała stadninę, świnki, krówki, kaczki
![]() ![]() Może zrobią "The sims 2 - Farma" ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]()
Mam tylko nadzieję że tak jak i w jedynce to i w dwójce dodatkiem będą kręcone schody, ah brakuje mi ich XD
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|