![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
No właśnie ja też bym prosił o przesłanie 0.41 na adres [email protected]
Ostatnio edytowane przez maciek1024 : 06.08.2006 - 09:21 |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() Pobawiłam się w stworzenie tego stołu i wszystko grało aż nadszedł czas na End !! - i kapa :con: Teraz dajesz File---Save As,podązasz do folderu DOWNLOADS w moich dokumentach i zapisujesz obiekt.- I tak zrobiłam Teraz przechodzisz do Menu - Extras i wybierasz Run Sims 2 - No właśnie gdzie to u licha jest??????????Czy może mi ktoś pomóc? Czy to znajduje się w SimPe? ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Wcale nie musisz dawać Run Sims2, bo to jest tylko włączenie The Sims 2. Możesz zamknąć SimPE po zapisaniu
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Poradnik jest stary wiec watpie zeby z now wersją simPE 'dzialal' w 100 % xD
A starej wersji juz nie mam x>>>> |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Dzięki za pomoc.
![]() Spróbuję jeszcze raz wszystko od początku i tylko normalnie zapiszę. Może cierpliwość zostanie nagrodzona. ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
kto przesle mi simpe na moj e-mail niech sie zglsi bo jsak chce wlaczyc sim pe to pokazujecos po angielsku :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Mam kilka pytań mam nadzieję, że mi pomożecie.
1. Czy trzeba coś robić w UVMapperze, bo i tak nic tam nie zmieniam? 2. W moim SimPE nie ma opcji Assing Hash (czy jakoś tak) jest to gdzieś na końcu mam wersje 6coś. 3. Kiedy już wszystko zrobię i odpalam Simy, to w grze jest tylko nazwa tego przedmiotu, ale jest niewidzialny. Błagam pomóżcie. 4. Czemu jak nakładam na zdjęcie teksturę to ona jest szara ?? |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Jak zrobić żeby wersja trial programu dłużej działała?To jest proste. Wystarczy przestawić datę w komputerze na wcześniejszą. I program powinien znowu działać
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|