|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja czytałam (na innym forum i an tym kiedyś też), ze to od używania kodu boolProp, a konkretnie od kliknięcia w pewną opcję (nie pamiętam, jaką)... Używałaś tego kodu? A może ściągałaś z neta jakieś podejrzane dodtaki, hacki?
Dobrego spoosobu na to CHYBA nei ma, ja słyszałam, że na 100% pomoże reinstalka.
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ta opcja to Break Includer ( "Dołączacz zepsuć" ), ja to wyłączyłem zdaje sie czymś w skrzynce pocztowej..
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie używałam tego kodu. Był taki czas kiedy miałam ponad 2000 dodatków z neta, ale je skasowałam bo gra chodziła zbyt wolno, a rodzinę w której jest ten problem stworzyłam dopiero po usunięciu. A ze skrzynką nic nie robiłam...
Nie wiem więc od czego tak się dzieje... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no to wpisz kod Boolprop (poradnik jest na forum.simsweb.pl) i po prostu to wyłącz... mozliwe ze blad gry, ale powinno pomóc.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Też tak kiedyś miałam od używania "boolpropa" ale nie wiedziełam co to jest za opcja i też się denerwowałam. Potem to wyłączyłam i wszystko wróciło do normy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dzięki za rady, pomogło z tym kodem. Nie wiem jednak jak to się mogło stać, gdyż nigdy nie używałam wcześniej tego kodu... Może moja kuzynka coś kliknęła... W każdym bądź razie dzięki, już wszystko działa
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|