![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po prostu tam wrzucasz dodatki o formacie .package.
A jeśli są .rar albo .zip to musisz najpierw rozpakować, i rozpakuje Ci się albo .package albo .sims2pack. Jeśli .sims2pack to instalujesz każdy dodatek dwoma kliknieciami myszki (i nie dajesz do Downloads) Żeby zobaczyć, jaki dodatek ma format, klikasz na niego prawym przyciskiem myszki "Właściwości" i będzie napisane.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
przewaznie wszystko jest w RARach lub ZIPach, wiec rozpakowywuj WSZYSTKO do folderu ktory ci podalem... potem klikasz prawym na pustym miejscu miedzy ikonami (gdziekolwiek w obrebie tego folderu) i dajesz: rozmiesc ikony wedlug -> typ
Wtedy na górze ułorzą Ci sie niepotrzebne pliki typu README, albo jakiechs zdjęcia i również pliki .sims2pack (beda mialy taka niebieska ikonke). Po prostu kilkasz na kazdy z nich 2 razy i instalujesz, a potem usuwasz te pliki Z których INSTALOWAŁAŚ dodatki. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
jak ściągnąć dodatki ze strony www.pc-sims.de.jestem zajerestrowany i nie wiem jak ściągnąć ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
dokładnie to jak ściągnąć dodatek armia Ostatnio edytowane przez mg96 : 21.08.2006 - 13:14 |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
powiedz plis bo ja nie wiem gdzie kliknąc. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|