|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ściągam dużo ubrań, mebli, tapet, skinów, ale najwięcej ściągam włosów. Nie wszystkie jednak działają
ponad połowa! są tylko pokazane czarne "standardowe włosy" czyli te, które ma Julia Kapulet. Pomocy! Dodam, że nie ma właśnie tyh włosów, które są najfajnniejsze Może już był takie temat, więc prosze o linki do nich pzdr.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
no więc zapewne nie masz programu CEP bez którego nie działają niektóre meble itd. a do fryzur i ciuchów zresztą do mebli też itd. też potrzebne są meshe(czyli kształty) które można pobrać razem z dodatkiem albo są już w nim zapakowane,albo obok będzie napis "download mesh" poszukam tematów na ten temat i zaedytuje :/
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
wiem
właśnie ściągnąłem dziś ten program CEP i dupa meshe raczej ściągam.. właśnie nie jestem pewien, bo większość łosow mam z Mod the Sims 2
|
|
|
|
#4 |
|
|
hmm no to nie wiem... poszukam tych tematów może one Ci coś pomogą, ale wiesz mi w sumie też baardzo duża część dodatków nie działa z niektórych stron
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
szukałem
wszędzie pisze to samo myślę, że to wina meshy ale dzzisiaj ściągnąłem zakonnice strój jest... a włosów nie ma
|
|
|
|
#6 |
|
|
bo wiesz meshe musisz do każdych włosów ściągać z osobna
bo jeden mesh nie pasuje do każdych włosów
|
|