|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 16
|
Wiesz co? Jeśli nie masz pomysłu na dom, to prosze ciebie, nie wstawiaj takiego chłamu! Ja tam bym sie wstydził takie "coś" wystawić na forum. Bryła jest nieciekawa, w sumie to jej praktycznie nie ma, a wnętrze jest takie, ehhh... "staroczeskie" Widze, że uwagi forumowiczów nie docierają do ciebie . Aha i nie pomyśl, że jestem złośliwy, poprostu takie mam zdanie.
Pozdrawiam: Ulmille ______________________________________ Zapraszam do komentowania moich domów: Dom Goethe Posiadłość Promise Dom Rayikeii |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Fajna taka domowa
9/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ta restauracja baldzio mi się podoba. Ładnie dobrane kolory. Jest taka przytulna i przemyślana jednak nie pasują te pułki w łazience.
Ogólnie 8-/10 |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Piękna 10/10
pozdrawiam :* Natix |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Fajne
Trochę mi przypomina w TS 1 randkę, i tam były takie siedzenia Ale domek jest super - 10/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie wiem co powiedzieć daje 8/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dam 9/10 ;) Ładna, mała ,
skromna restauracja ; ) Dobra robota :D Ostatnio edytowane przez Café Girl : 25.09.2008 - 16:13 |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Jakoś nie czuję klimatu tej knajpki. To połączenie bord-zieleń niby ciekawe, ale coza dużo to niezdrowo. Kafelki w łazience są tfle
Bryła też nieciekawa. Z zewnatrz wygląda jak dom jednorodzinny. Ale poza tym jest ok.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Oceniam 9/10.
Odjęłem za zielony dywan Ale tak to mi się baaardzo podoba (u mnie to nowość )
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Dla mnie Bomba. 11/11
!!!!!!! Daj linka do sciagniecia jak najszybciej. AHA i mam pytanko. Jaki jest kod na obracanie na bok tych mebli chce miec tak krzywo je ustawione wiecie o co mi chodzi. Prosze odpiszcie. mozecie rowniez na emaila: [email protected] |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|