|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Najbardziej podobają mi się simki nr. 1, 3 i 5. Pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Dwie ostatnie przecudne
Bardzo chętnie widziałabym je w swojej grze Brawo!
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mi podobają się tylko simki nr 3...,5..., tp papaaa!!!:*
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nowe simki mi się udało zrobić
![]() Wiem że beznadziejne i głupie... ale dodam... Lindsay - dorosła ![]() Sami - dorosła ![]() Patricia - dorosła ![]() Lily - dorosła i ostatnia Nina - dorosła ![]() To wszystko oceniajcie, bye
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Podobają mi się tylko Lindsay i Nina.Lily ma zielony nos , i za jasną pomadkę :/,Ściągnij jakiś skin bo te maxisioskie są niezbyt :/.PA :*Czekam na następne simki!
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Hmm więc po kolei
![]() 1. Może być, ale jakoś się tak świeci... nie uwazasz ze pownna miec jasniejsze wlosy do tak jasnej cery? 5/10 2. Fajna Podoba mi się fryzurka 10/103. Wiesz kogo mi ona przypomina... blond-idiotke Staraj się by dziewczyny blond nie miały róóóżżżżowej szminki, to pomoże. Stosuj jakieś ciemniejsze np. jasny brąz (moje zdanie ) 2/104. Hehe.. co tu duzo mowic 10/10 ![]() 5. Ee.. wiesz co? Kojarzy mi się z takim charakterem "sierotki marysi". "Daj mi tooo... proszeee... no nie badz takii...." <-- jej glowne slowa? 5/10 pozdro
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Oki... no to kolejne simki.
Wiem, że są głupie, i beznadziejne, tak jak tamte no ale to szczegół. Oki:Nastolatka - Amanda Nastolatka - trochę gotycka Angie ![]() Nastolatka - Cornelia Nastolatka - Kate Nastolatka - Marie I to wszystko. Proszę o oceny. |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|