|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z najnowszych podoba mi się tylko Britney.
Marta też może być. Lilia jest "zminiaturyzowana nastolatka" |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Natasha - Nawet ładna tylko szminka jest taka...no...tego...cukierkowo różowa (?), niewiem jak to określić, 7/10
Irma - Straszna fryzura, kojarzy mi się z piosenkarką metalu albo rocka, 5/10 Nicol - PIĘKNA! JEST CUDOWNA! SUPER! 100 000/100 000!!! ![]() Chrissi - Tragedia... co to za makijaż??? 2/10 :con: Nikki - No już trochę lepiej, ale nie podoba mi się jej fryzura, 8/10 Lara - Ta jest taka zwyczajna, ale znowu ten okropny makijaż... 4/10 Lindsay - Z tymi oczami wygląda jak zła czarownica, 7/10 Sami - Jest ładna, tylko nie pasują mi jej oczy, 9/10 Patrisia - Denerwuje mnie ten jej odstający kosmyk, ale tak poza tym to podoba mi się ona, 9,5/10 Lily - Ma dziwną fryzurę, 8/10 Nina - Piękne oczy! 10/10 Amanda - Jest świetna, tylko włosy takie troche roztrzepnane, 9,5/10 Angie - No żeczywiście gotycka, 9/10 ![]() Cornelia - Z tą chustką na głowie wygląda jakby była ze wsi, ale ma ładną twarz, 9,5/10 Kate - Grzywka jej nieco stoi i wydaję mi się, że ma trochę małe oczy, 8/10 Marie - Ta jest wg mnie najładniejsza, 10/10 Adela - Ma ładną twarz i fajne kolczyki, 10/10 Britney - Również jest ładna, ale kształt ust jest taki "buziaczkowaty", 9/10 Marta - Troche za duże oczy i fryzura mogłaby być inna, 7/10 Lilia - Niezabardzo mi się ona podoba, 5/10 OGÓLNIE ROBISZ ŁADNE SIMKI. POZDRAWIAM :* |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ok, wreszcie po dłuuuugiej przerwie dodaje simki ;] Wszystkie dorosłe:
Cassidy ![]() Alex ![]() Pamela ![]() I Megan ![]() To wszystko jak narazie i pozdro ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Alex i Pamela są OK
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Cassidy - Fajna, ma ładne szerokie usta, tylko niezabardzo widać szminkę (chyba, że jej wcale nie ma), strasznie podobają mi się te kolczyki, 9,5/10
Alex - Taka sobie, niepodoba mi się fryzura i usta, 5/10 Pamela - ŚWIETNA, ma niezłą fryzurę, piękne oczy, jest poprostu SUPER, 10/10 Megan - Ma ładną twarz, ale głupią fryzurę, 7/10 POZDRO :* |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
oooch...wszystkie są piękne ;*
mi się badzo podobają...w sumie to chyba najbardziej Cassidy bo jak dla mnie jest podobna do japonki albo jakiejś koreanki ![]() aaaale wszystkie są suuuper i chciała bym je mieć w grze ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi najbardziej podoba się Lindsay - wygląda tajemniczo, otwarcie... Wszystko, co potrzebne w jednym. Zestawienie czarnych włosów i jasnej cery, równiez jest świetne, inny kolor by ją popsuł. Za nią 10/10.
Podoba mi sie jeszcze Adela (10/10). Cassidy - nie można powiedzieć, jest ładna, ale brakuje mi w niej tajemniczości i wydaje się być nieco lalkowata. |
![]() |
#9 |
Reputacja: 13
|
![]()
Cassidy 14/20
Alex 15/20 Pamela 17/20 Megan 15/20 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ogólnie simki są ładne. Najbardziej jednak podoba mi się Cassidy (jest prześliczna, no i te oczy) i jeszcze z tych wcześniejszych to nastolatka Angie, również bardzo ładna. Tak trzymać.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|