![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cassidy - Fajna, ma ładne szerokie usta, tylko niezabardzo widać szminkę (chyba, że jej wcale nie ma), strasznie podobają mi się te kolczyki, 9,5/10
Alex - Taka sobie, niepodoba mi się fryzura i usta, 5/10 Pamela - ŚWIETNA, ma niezłą fryzurę, piękne oczy, jest poprostu SUPER, 10/10 Megan - Ma ładną twarz, ale głupią fryzurę, 7/10 POZDRO :* |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
oooch...wszystkie są piękne ;*
mi się badzo podobają...w sumie to chyba najbardziej Cassidy bo jak dla mnie jest podobna do japonki albo jakiejś koreanki ![]() aaaale wszystkie są suuuper i chciała bym je mieć w grze ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Mi najbardziej podoba się Lindsay - wygląda tajemniczo, otwarcie... Wszystko, co potrzebne w jednym. Zestawienie czarnych włosów i jasnej cery, równiez jest świetne, inny kolor by ją popsuł. Za nią 10/10.
Podoba mi sie jeszcze Adela (10/10). Cassidy - nie można powiedzieć, jest ładna, ale brakuje mi w niej tajemniczości i wydaje się być nieco lalkowata. |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Dzięki za wszystkie ocenki :* Postaram się dodać jeszcze dzisiaj jakieś simki x)
|
![]() |
#25 |
Reputacja: 13
|
![]()
Cassidy 14/20
Alex 15/20 Pamela 17/20 Megan 15/20 |
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogólnie simki są ładne. Najbardziej jednak podoba mi się Cassidy (jest prześliczna, no i te oczy) i jeszcze z tych wcześniejszych to nastolatka Angie, również bardzo ładna. Tak trzymać.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|