Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.09.2006, 15:16   #461
Monis71
Guest

Domyślnie

2 sprawy:

1. http://www.snootysims.com/pets/werewolf3.jpg o co chodzi na tym obrazku? czemu temu psu sie tak oczy swiecą ??
a 2. http://www.4gamer.net/news.php?url=/...257detail.html ściągnijcie sobie stad filmiki 2 !! jest pokazane jak sie tworzy kota i psa ! wszystko dokladnie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.09.2006, 16:01   #462
Lissaa
Guest

Domyślnie

To pierwsze to pies-zombi xD Albo Wilk A te filmiki się jeszcze ściągają, i mam nadzieję że dobrze kliknęłam Wielkie dzięki za te filmiki !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2006, 18:29   #463
Agita
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lissaa
To pierwsze to pies-zombi xD Albo Wilk A te filmiki się jeszcze ściągają, i mam nadzieję że dobrze kliknęłam Wielkie dzięki za te filmiki !
To chyba jest wilk bo w adresie pisze wolf. Przypuszczam, że ugryziony przez niego sim staje się wilkołakiem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.09.2006, 20:38   #464
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Agita
To chyba jest wilk bo w adresie pisze wolf. Przypuszczam, że ugryziony przez niego sim staje się wilkołakiem.
Potwierdzam.
Już dawałam zdjęcia sima "wilkołaka".
Pewnie w trakcie zamieniania bo później zamienia się w takiego psa jakiego pokazałaś.
Pozdrawiam, krolik1995
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2006, 15:38   #465
Simska4
Guest

Domyślnie

na stronce http://www.allegro.pl/item126279291_...al_tanio_.html mozna kupic orginala the sims 2 zwierzaki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2006, 17:40   #466
.:Patison:.
Guest

Domyślnie

cytat zc Allegro"ZAREZERWUJ TERAZ A WYSYŁKA W DNIU PREMIERY !! U MNIE NAJTANIEJ !!"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2006, 18:49   #467
Lissaa
Guest

Domyślnie

Ja już sobie zarezerwowałam na Amazon.co.uk bo mieszkam w Angli, i dostane w dzień premiery, i tam mi napisali ze dostane fioletowego psa gratis
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2006, 21:12   #468
Kadia
Guest

Domyślnie

Co do tej oferty na allegro, to ja im nie ufam, opisy i zdjecia mają z innych stronek, nawet zdjątko opakowania jest angielskie(pisze expansion pack).Oni tylko wyłudzają pieniądze, a w dniu premiery ludzie nic nie dostaną, najwyżej worek kartofli. Mogliby dla dowodu, że mówią prawdę, dać sreeny z gry jak oni grali. A gdzie tam!!!!! Na dodatek tej gry jeszcze nigdzie nie ma, ewentualnie piracka, a nie oryginalna. I to w wersji polskiej! Naciągacze....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.09.2006, 10:28   #469
krolik1995
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kadia
Co do tej oferty na allegro, to ja im nie ufam, opisy i zdjecia mają z innych stronek, nawet zdjątko opakowania jest angielskie(pisze expansion pack).Oni tylko wyłudzają pieniądze, a w dniu premiery ludzie nic nie dostaną, najwyżej worek kartofli. Mogliby dla dowodu, że mówią prawdę, dać sreeny z gry jak oni grali. A gdzie tam!!!!! Na dodatek tej gry jeszcze nigdzie nie ma, ewentualnie piracka, a nie oryginalna. I to w wersji polskiej! Naciągacze....
Jeśli to super sprzedawca to raczej nie kłamie.Jeśli tacy co Ci którzy sprzedają tą gre 0-20 komentarzy to niech się wypchają! Jeśli jestescie zalogowani na allegro NIGDY nie kupujcie u kogoś kto ma 0 komentarzy....no chyba że. Wprawdzie ktoś też musiał mi zaufać bo ja też sprzedawałam no ale nic. Raz chciałam kupić od takiej jednej MP3.Nie miała komentarzy.Dobrze że nie zlicytowałam!Miała dużo aukcji z takimi rzeczamiOkazało się że to oszustka!Z jakieś 50 osób straciło pieniądze!
Od 50 do 200 zł!!Było kup teraz dobrze że się wstrzymałam bo inaczej bym straciła duże pieniądze!

Ostatnio edytowane przez krolik1995 : 17.09.2006 - 10:34
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.09.2006, 12:32   #470
-MK-
Guest

Domyślnie

Moja koleżanka raz licytowała Palmptopa na allegro,wygrała licytację,zapłaciła i przysłali jej cegłe o.O
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania