![]() |
#482 | |
Guest
|
![]() Cytat:
smieje sie tlkoz tych ludzi którzu tak zamawiają.. bo w Media markt ta gra bedzie kosztować 69.99 a w empiku 79.99 ... wiec czy opłaca sie za 85 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#483 | |
Guest
|
![]()
TS2:Z nie wyciekły jeszcze do sieci, i nie wyciekną wcześniej jak tydzień przed premierą gry -.-
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#484 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#485 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#486 | |
Guest
|
![]() Cytat:
************************* A tak jak już tu jestem tooo...ma ktoś nowe zdjątka pets'ów..hę? Ostatnio edytowane przez mroffeczqa : 19.09.2006 - 16:32 |
|
![]() |
![]() |
#487 |
Guest
|
![]()
Przykro mi, nie moja wina, że macie małe IQ ;-)
Owszem, myślę. Dziecko gada bzdury nt. piratów ( "gra mi zle dzialala bo mialam pirata!" ), toteż jej powiedziałem, że to ma taki związek jak pirat simsów do wypadku jej rodzica. ( czego mu naturalnie nie życzę ) Już rozumiecie, czy rozłożyć zdanie na części pierwsze? Może grafik? mroffeczqa -> Nagraj na dwuwarstwową płytę DVD, bądź, jeżeli masz nagrywarke za 1000zł + płytę Blue-ray za 50zł właśnie na Blue-ray, na nią zmieści Ci się pół dysku twardego, jak nie cały. :con: |
![]() |
![]() |
#488 | |
Guest
|
![]() Cytat:
jakoś sie udało z tymi dodatkami ![]() ![]() Wickoo ... dzięki za tak..hmmm...dokładną wypowiedź ![]() |
|
![]() |
![]() |
#489 |
Guest
|
![]()
;s;s To z bluerayem to naturalnie byla ironia, niewiele osób stać na taki napęd ( do konca roku takich bedzie tylko kilka milionów, w konsolach ), a co dopiero na nagrywarke ;-) ( Choc przypominam, zena poczatku DVD tez kosztowal ok. 1000zl )
Ale gdybys nagrala na dwuwarstwowa plyte DVD nagralabys to wszystko na jedna plyte i miala bys jeszcze 1GB wolnego miejsca ;-) Taka plytka kosztuje co prawda 10zl.. [; |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|