|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Jest dużo błędów, nie tylko ortograficznych, ale także stylistycznych. Ogólnie fotostory niezbyt mi się podoba.
Po co publikujesz fotostory, jeśli oburzasz się, gdy inni je skrytykują? Nie będzie nigdy rzeczy, która się wszystkim podoba, ale trzeba być przygotowanym, zarówno jak pochwały, jak na krytykę. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
O zdjeciach nie bede sie powtarzac. Masz pecha bo jestem fanatyczka języka polskiego. Chodzi mi o styl pisania. Jest niedopuszczalny (mowie jak moja nauczycielka
) Nie podoba mi sie a i wiele rzeczy tez mi sie nie podoba, ale nie bede sie powtarzac. Nie bede ci robic nadziei 0/10
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Hmm... Błędów ortograficznych wcale nie ma dużo (szczerze mówiąc nie zobaczyłam żadnego, może przeoczyłam, a może ich nie ma po prostu, ale za to jest pełno literówek, dziwne słowa (np. że bohaterka jest "porządkowa" zamiast "porządna") i brakuje spacji po myślnikach, przecinkach, przez to tekst nie wygląda zbyt estetycznie...
Jak dla mnie jest poniżej przeciętnej, ale zawsze można to poprawić. Cytat:
Chodzi o to, że w prawdziwym życiu ściany są wysokie, prawda? I siedząc w kuchni nie widzi się wnętrza łazienki. itd. A tu cały dom jest "prześwietlony". Jeśli robisz fotki, staraj się robić "realistyczne" - tak jak prawdziwe zdjęcia, wtedy fotostory o wiele ładniej się pezentuje. Np. w odcinku pierwsze zdjecie jest dobre, widać dom. A już na drugim jest "prześwietlony".Zdjęcia jak dla mnie są dobrej wielkości, ale w grze, w opcjach grafiki możesz ustawić większy rozmiar i jakość. Fotosik.pl nie ma na to wpływu. Jeśli masz Worda, to radzę pisać w nim: poprawia automatycznie błędy, podkreśla słowa, jeśli nie dasz np. spacji tam gdzie trzeba, dzięki temu fs może zyskać na estetyce. ![]() No to na razie tyle ode mnie. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 22.09.2006 - 21:03 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ni eoburzam się tylko mówię afotostory i tak będę robić i znalazłam tylko jeden bląd stylistyczny bRachu dawaj kasę i receptę ale to jest dlatego że w tamtych czasach tak mówili
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dziękuje Isi
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie pisałam dlugo fotostory poniewaz mam nie zainstalowane simsy ale dzisiaj je zainstaluje i może będzie odcinek ale nie obiecuję
|
|
|
|
#7 |
|
|
Nie hchce zeby ci bylo przykro dlatego prosze postaraj sie aby ten odcinek byl bombowy... I zajrzyj do moich fotostory
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Coś mi się wydaje, że nie zobaczymy kolejnych odcinków. Szkoda, fotostory mimo błędów zapowiadało się ciekawie.
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 15
|
Zdjęć nawet nie skomentuję. Widac kryształki i... niskie ściany... pozatym co obrazek jest "border" ...
1/10
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ehh... Widać kryształki, niskie ściany, błędy w texcie, a na dodatek prawdopodobnie autorce odechciało się pisać. JAk na razie dam 3/10...
Może jeszcze Ci sie zachce to dokończyć... Wiesz, nie mogę powiedzieć, ja też czasami popełniam błędy w moim FS (raz nawet zamiast zrobić zdjęcie wilkołak, wstawiłam zdjęcie normalnego człowieka xD ), ale powinnaś popracować nad zdjęciami. Rób je bliżej, postaraj się o to, żeby nie było kryształków, podnieś ściany. No i oczywiście ustaw lepszą grafiką. Dobra, kończę te rady na pszyszłość xD Mam nadzieje, że sie poprawisz
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|