|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja tam w inne dodatki oprócz "Na Studiach" nie grałem, ale jak na moje oczko opłaca się kupić ten dodatek. Są trzy nowe kierumki zawodów, nowy fajny fryz dla faceta (długie włosy rox
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zdecydowanie bardziej polecam Nocne życie..... studia się skończą i dalej grasz jak orginałem......
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niekoniecznie, jak zaczalem z powrotem grac w TS1 to ciagle klikam na simy gdy chcę zadzwonić ( komórki z NS ;p )
A dzieki zombie nagralem polewkowy film xD |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jasne, że opłaca się kupić!
Jak dla mnie nie konkuruje z Własny Biznes, ale jest trzy razy lepsze niż Nocne Życie, które wręcz jest monotonne. Na Studiach oferuje: rok akademicki, KOMÓRKĘ - WRESZCIE NIE MUSISZ LATAĆ DO TELEFONU, zombi i inne. Nocne życie - fajna jest chyba ta swatka bo łatwo znajdziesz partnera no i auto - nic pozatym. Własny Biznes - jak sam tytuł mówi możliwośc założenia własnego biznesu, roboty wogóle masz czym wypełnic wolne chwile - po przeszkoleniu np. na kucharza sam mozesz pracować, zatrudnianie pracownków, nowe śmieszne ubrania, fartuch i wiele wiele innych. ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
yh...to zależy jaka tematyka najbardziej Ci odpowiada.Jak widać wielu osobom się nie podoba,a dla mnie NS jest najfajniejszym dodatkiem.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No nie wiem moze i sie jednak oplaca, moim zdaniem jednak nie! Tylko tyle ze masz nowy wiek i chodzisz na studia... Ale sa tez dobre strony takie jak np. nowe (nawet fajne) meble,sciany,podlogi,itp.itd.Ale wiecej pozytku jest z NZ i WB,ja napewno 20 pazdziernika lece po
![]() ![]() Ja chcę TheSims 2 Zwierzaczki...... Łeeeeee....... |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Teraz, kiedy nie mam chwilowo NŻ i WB, cały czas gram w NS. Opłaca się moim zdaniem. Nowa grupa wiekowa, większa możliwość nawiązywania kontaktów (akademik), meble, komórki, no i przede wszystkim gitara, bas, perkusja i możliwość zbierania pieniędzy za występy.
To według mnie świetny dodatek. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Chociaż nie mam uważam że to się nie opłaca.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|