![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]()
Next odcinek!Odcinków będzie już tylko 7! Max! A potem "Łzy"! Boże, ja chce je już dać na forum! Ok, dajemy odc!
~*~*~*~*~*~ ![]() - A więc, jesi Cię dobrze rozumiem panienko, chcesz dostać tutaj pracę, tak? - Zapytał elegancko ubrany kierownik - Ee.. Tak. - Odpowiedziała Amber - Cóż... Mamy pełno zgłoszeń od studentów, niedawno zaczął się rok szkolny... No, ale dobrze, pokaż mi jekie potrafisz robić bukiety ![]() - Taak, jest całkiem dobry... Jak na kogoś tak młodego. Dostajesz tę pracę. Zaczynasz od jutra. ![]() Amber_17: DJ!!!!!!!!!!!!!!! DJ_WWW: Co????????? Amber_17: Dostałam pracę! DJ_WWW: Serio? Gdzie? Amber_17: W Daisi, tej kwiaciarni na rogu Flee DJ_WWW: No, to gratuluje! A co w sprawie z Anną? Ambber_17: Nic nowego... ![]() - Offy! Masz zrobić bukiet czerwonych róż, tylko szybko! Ten klijent nie może czekać za długo, te kwiaty będą dla jego ukochanej... Tak powiedział. - Zlecił szefo Amber ![]() ![]() - Szefie... Moge wiedzieć, kto zamówił te róże? - Spytała ruda - Sam nie wiem, mówił, że przyjdzie po nie jutro... Możesz już iść do domu, na dziś koniec. - Brzmiała odpowiedź ![]() - Maamoo! - Wrzesneła Amber - Co, skarbie? - zapytała pani Oliwia - Dzięki za kwiaty! Są śliczne! - Ona nie sa odemnie! Jakiś gość je przyniósł! Z karteczką! Przeczytaj ją, jest na tej środkowej róży! Cytat:
![]() Hmm... Zaraz napiszą do DJ`a. Kurcze! Nie ma go na chacie! A co tam, wyslę mi e-mail! Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Eee... Wolę trochę innego typu fs, ale cóż... Niech będzie że daję 5/10
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne fs. Jak narazie ocena 9/10. Czekam co będzie dalej.
P.S. Kiedy kolejny odcinek?? ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
No, fotostory rzeczywiście jak jakaś telenowela, ale ogólnie może być. Narazie historia wydaje mi się być o wszystkim i o niczym, ale cóż, akcja się rowija. Moja ocena 5/10
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
jest spox i wogle superancko
pozdrowienia :* |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że temat jest nie ważny... Autorka ostatni raz odwiedziła forum 20.11.2006 ...
PeeS: Czy musicie koniecznie co raz starsze tematy odświeżać..? |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Temat faktycznie stary... ale FS fajne ^^
Podoba mnie sie |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Odświerzać to fs!Może autor wróci a było by super.A tym całym Dj to tom?
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Sądzisz że po roku ktoś będzie odświeżać swoje FS?
<brawo> moje kongratulejszyn.... Poza tym,_Sol_ już napisała całą TRU i ja się do jej zdania dołączam... (nie,nie jestem przed okresem >.<" ) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|