![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dzięki za te odpowiedzi - uspokoiliście mnie już wiem, że jak dobrze poszukam to kupię coś odpowiedniego na czym m.in. pogram
![]() Pingwin dzięki Tobie już wiem na co zwracać uwagę i jaka powinna być zależność między RAMem a k.graf. (poszukam tych zaproponowanych przez Ciebie kompów Toshiby i Benq w sklepach). Jeśli dobrze rozumiem to nawet te, które ja poprzednio wskazałam byłyby OK - gdyby zamiast 512MB miały 1 GB RAMu - prawda? (a propo: czy jest w ogóle taka możliwość by już w sklepie do wybranego modelu z 512MB RAM, dokupić by było go 1 GB?) Ponieważ, jak zauważyłam jesteś osobą, która bardzo dobrze zna się na kompach, będę miała jeszcze jedno do Ciebie pytranie (to najprawdopodobniej rozwieje już wszystkie moje wątpliwości) A mianowicie: w wymaganiach do gry pisze, że potrzebny jest napęd CD-ROM lub DVD 8x. Ja najprawdopodobniej kupiłabym Simsy na DVD. Problem w tym, że nie wiem co oznacza to określenie 8x (czy np. w tym laptopie, o którym wcześniej wspominałam A100-709 gdzie jest napęd DVD+-RW DL to jest chyba nagrywarka, ale co z tym 8x?) :con: |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|