Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 09.10.2006, 07:45   #2
rosex

Reputacja: 10
Domyślnie

Pierwsza jestem! Hehe. To chyba po raz pierwszy mi się zdarzyło. No może po raz drugi. No, ale nie o tym chciałam pisać. Pomysł na fotostory wydaje mi się nawet fajny, lecz wchodząc tu spodziewałam się zupełnie czegoś innego. Po pierwsze źle mi się czyta opowiadanie napisane w formie pamiętnika, bo wtedy nie można sobie za dużo pozwolić. Lubię opisy otoczenia, bo w tedy łatwiej jest to wszystko sobie wyobrazić (zdjęcia czasem nie wystarczają), no ale znowu bez przesady, bo zbyt długie opisy mogą przynudzać. Oprócz tego jedno zdanie mi nie pasuje.
Cytat:
nie mam chęci tam jechać
Według mnie to strasznie dziwnie brzmi i lepiej by brzmiało 'nie mam ochoty' - przynajmniej dla mnie.
Jeżeli chodzi o zdjęcia to nic do nich nie mam. Zadbałaś o to, żeby nie było widać kryształków i żeby ściany były podniesione. Są ładne i staranne.
A co do treści jeszcze raz no to wydaje mi się, że ten odcinek po pierwsze jest zbyt krótki, a po drugie zbyt chaotyczny. Wszystko się dzieje szybko i krótko.
Mam nadzieję, że w dalszych odcinkach będzie lepiej.
No cóż nie odniosłam pozytywnego wrażenia, no, ale nie jest znowu źle. Po prostu tak średnio. Nie wciągnęło mnie to fs, no ale zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez rosex : 09.10.2006 - 07:49
rosex jest offline   Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania