![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
tak jak w temacie thesims 1 ma swój urok bo to pierwsza część. Chętnie bym sobie zagrała ale płytka mi sie porysowała a na marginesie ciekawa jestem czy jak wyjdzie thsims3 (o ile wyjdzie ) wszyscy zapomną o jedynce a niektórzy będa wspominac dwójke.
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:19 |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
The Sims 3? Skąd to wzięłaś :fist:
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
A co ci do tego że gram jeszcze w The Sims 1. Mi ta gra bardzo sie podoba bo po prostu jest fajna. A mój kumpel gada że mu sie The Sims 1 nie podoba ale dlaczego???
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Mi też sie podoba 1. Moja kumpela mówi, że jej sie nie podobają bo są strasznie nudne xP ale mi jakoś one nie przeszkadzają
![]() Pozdroffionka dla was ![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:18 |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ja gram i wole je od 2 są fajniejsze i w ogóle the sims rządzą!
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:16 |
![]() |
![]() |
#76 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:16 |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Mam 2 od dawna kiedy wyszły 1 mi sie bardziej podoba od 2 po pierwsze:
1.Dwójka mi sie zacina i nudna jest moze jak będą pets to się na 2 przerzucę. 2.Nie jestem biedna ze nie stac mnie na simsy. 3.Mam nowe płyty z jedynki i nie chce ich od razu wyrzucać 4.Jak bys miał jedynke i zainstalowane wszyskie częsci to by Ci się podobały tak jak mnie. Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:15 |
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() 2. A czy ja mówie że jesteś biedna i Cię nie stać? 3. Rozumiem 4. Może to i racja. Nie grałem w Gwiazdę i Abrakadabrę jednak TS odraża mnie nuuuuudą, która w TS2 nie nachodzi tak szybko. Ostatnio edytowane przez Eámanë : 04.02.2007 - 19:15 |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja mam jedynki na laptopie bo dwójka tam nie wejdzie
![]() Jedynki są fajne pod względem szybkiego odpalania rodzin ale mają za mało funkcji.
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Ja gram . czemu? bo simsy2 w porownaniu do simow 1 chodza strrrrasznie wolno.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|