|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
208 | 65.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
76 | 23.75% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
22 | 6.88% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
5 | 1.56% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
9 | 2.81% |
| Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
juz sie nie moge doczekac. Mysle ze ta kobieta to monika. Mam nadzieje ze im sie ulozy, ale mysle ze tem Michal bardziej na nia zaslugujee. Dziwne jest to troszke ,ze on tak latwo uwierzyl w to co mowi obca kobieta... nie wierzy tej z ktora ma dzieci i ktora kochal. To nie fair... ale moze ten szef ich przeciesz szukac a Monia sie nie bedzie kontaktowac z mezem ze u niej wszystko ok??
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Co jak co ale Twoje fotostory mi się naprawdę podoba ;]
Jak narazie nie mam większych zastrzeżeń co do wykonania itp ;] Pisz i twórz dalej a z pewnością sobie poczytam
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
po prostu cudowne fotostory!chyba wiem z kim Piotr rozmawiał na czacie
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Fotostory jest wspaniałe daję 10/10. Jak wszyscy zastanawiam się z kim Piotr rozmawiał na czacie....Wydaje mi się , że z Moniką chcoiaż to by było banalne..chociaż może z Pauliną ?
Sama nie wiem Mniejsza o szczegół FS świetne oby tak dalej ![]() |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Fotostory jest cudowne, każdy odcinek coraz ciekawszy. Ja również zastanawiam się z kim Piotr rozmawiał na czacie. Nie wydaje mi się, żeby to była Monika, bo ona chyba znałaby login swojego ukochanego, chyba, że on go zmienił
A kiedy wstawisz 21odcinek? Mam nadzieję, że dwudziesty nie był ostatni. Bardzo lubię twoje fotostory i dlatego nie mogę się doczekać nowego odcinka(jeżeli taki będzie)Ps. W 9odcinku niebo jest takie... pomarańczowe. Jak to zrobiłaś? Ostatnio edytowane przez innka1 : 02.01.2007 - 20:03 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Kiedy będzie następny odcinek??????????????????????? ;( ja chce następny odcinek!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja chce następny odcinek!!!!!!!!!!!!
no prosze wstaw go!!!!! ;(
|
|