|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
W przyszyłym odcinku bardziej się postaram.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ej i jeszcze jedno
Chyba Wam nie przekszadzają dymki robione w Paintcie?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Muszę Cię pochwalić, że bardzo ładnie wyszły Ci obrazki, dymki i napisy jak na Painta - zazwyczaj ludzie zapisują w Paincie jako .jpg i robią się brzydkie rozmazania, a u Ciebie wszystko jest wyraźne i estetyczne. No, na niektórych fotkach ciuchy są bardzo rozmazane, ale to chyba wina gry. Na innych znowu są bardzo szczegółowe.
Nie przeszkadzają mi osobiście dymki z Painta, w tym komiksie wyglądają prawie jak z Worda. ![]() Fotki są ładne. Jeśli chodzi o treść, to jak na razie nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia, bo po pierwsze odcinek jets krótki i mało się wydarzyło, po drugie nie widać (jeszcze) żadnego głównego wątku i komiks nie wydaje się być o niczym konkretnym, ale przecież główny wątek może pojawić się w kolejnych odcinkach. Niektóre teksty są nawet fajne, inne zwyczajne. Te ikonki =] trochę nie pasują mi w tekście... A co do tego tajemniczego "border"... Na pewno wklejasz do posta kod z okienka "Hotlink for forums (1)"? Wystarczy wkleić tylko to i nie trzeba nic więcej dawać. No, tyle na razie mogę powiedzieć, czekam na następne odcinki. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
do dupy!!! niech pisaniem fotostory zajmą się ludzie którzy potrafią to robić. Ty się do nich nie zaliczasz. Przykro mi
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
To fakt, tego komiksu zdecydowanie nie można zaliczyć do tych najbardziej dopracowanych... ale nie martw się - w życiu zrobiłam trzy komiksy i tylko jeden mi wyszedł...
Przejdę do oceny standardowo najpierw minusy: - nie pisze się "dziękuję młodzieńcu" tylko dziękuję młodzieńcze - Nie bekaj i nie pierdź - chmmm... mogłaś spróbować to iaczej sformułować - zrośnięte palce simów (koniecznie ustaw sobie wysokie detale) - w środku komiksu są dwa powtarzające się zdjęcia - brzydko wygląda na plakacie głowa "oberwana" na samym środku Teraz plusy: + ładne, estetyczne obrazki + świetna fryzurka głównej bohaterki + super miny szczególnie na ostatnich ujęciach + ładny plakat 4,5/10 Nie rezygnuj, popraw jakość zdjęć i wykasuj BORED będzie rewelacyjnie
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO! naprawdę Kolio,bardzo ładne to FS ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=_czarna_mamba_]to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO!
zgadzam sie ;] a poza tym to FS nawet fajne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|