|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Napewno cały świat się teraz uszczęśliwi: nie będę już pisała tego komiksu.
W pierwszym odcinku nic miało się nie dziać, wszystko miało być... Hmm.. Denne? Waszym zdaniem tak. Potem miało być o tym, że jej ciotka powie jej, że jest zaadoptowana, że jest czarodziejką, miały razem czarować... Już nawet tyle rzeczy pościągałam... Różne ciuchy, różdżki, księgi zaklęć... No cóż, wszystko muszę wykasować... Dawno nie pisałam odcinka, ponieważ zachorowałam, gdy przeczytałam Wasze komentarze. No na serio! Miałam wysoką gorączkę... Dzisiaj w nocy też... :con: Dzięki Wam bardzo, cieszcie się, że wpędziliście mnie w doła... Usuncie ten temat... Odchodzę zupełnie z tego forum. Pewnie się cieszycie jak nie wiem, no nie?!?! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wiem co czuje autorka tego fotostory, b sama przez to przeszłam...
![]() Nie wszyscy są tacy zdolni jak wy( w co wątpie) i nie musicie krytykować kogo popadnie... :1smutny: Internet jest też między innymi po to, żeby pokazać swoje zdolności, słowa krytyki są potrzebne, ale nie róbcie sobie z kogoś ofiary... :con: A tak w ogole to ta autorka tak się starała a wy co? Może z tego fotostory by wyszlo coś fajnego! KOLIA WSPIERAMY CIĘ NIE ODCHODŹ!! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Może jeszcze kiedyś napiszę fs, ale w formie opowiadania.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Oj napisz! Mnie się podoba, kiedyś próbowałam zrobić fotostory i.... Blle! Ale to jest fajne! Szkoda że NIEKTÓRZY komentowali tak że przerwałaś :/ Ale mi się podoba, serio! Super udają Ci się zdjęcia, a i fabuła ciekawa
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kolia bardzo mi się spodobało nie ODCHODŹ PROSZE!!!
Ja chce next odc. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wiesz początki są zawsze trudne. Twoje były całkiem niezłe
![]() Po każdym z nas pojechali. Teraz nie ma archiwum, ale pare lat temu byłam pierwszą osobą, która zrobiła TS2 fotostory (simsów 2 jeszcze nie było) z samych screenów. Wiesz jaki wysiłek? A jaka frajda! A to że pojechali po mnie na całej linii, i że nie ma archiwum i wszystkie z moich 3 fotostory nie żyją to pikuś. Liczy się przyjemność ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Nie możesz się poddawać. Krytyka też jest dobra bo wtedy wiadomo co poprawić... Przypatrz sie Polci. W jej komiksie pierwszy odcinek tez nie był ekstra ale potem. Wzroku nie idzie oderwać. Spróbój jeszcze raz. Daj sobie drugą szansę ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |