|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO! naprawdę Kolio,bardzo ładne to FS
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
[QUOTE=_czarna_mamba_]to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO!
zgadzam sie ;] a poza tym to FS nawet fajne tylko postaraj sie nie pisać "=]" w dymkach bo to brzydko wyglada
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mi się podoba. Zawsze w pierwszych odcinkach powinno być narazie trochę dennie, a nie zaczynać odrazu od akcji. Mi się podoba, i nie zwracaj uwagi na ludzi (wrednych małp które chcą się wyżyć na Tobie) pisz dalej
Daję za opowiadanie 9/10, bardzo mi się wszystko podoba, a reszta to takie przekręcenia słów jak "wychaczył" czy "dziękuję młodzieńcu" ale teraz inni użytkownicy Ci to powiedzieli i będziesz wiedziała jak to napisać. Pozdro
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Już nie będzie komiksu... Ale dzięki za te komentarze pozytywne... :* Dziękuję. A dlaczego nie będzie?? Już wszystko skasowałam...
Jeśli ktoś to przecyta: NIE USUWAJCIE MNIE Z FORUM !!!!! Komiks można usunąć xP, ale mnie zostawcie . Pozdrowionka dla milutkich osóbek, którym podobał się pierwszy i ostatni odcineczek i tym, które dały mi dodające otuchy komcie. --- Kolia pozdrawia
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|