![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO! naprawdę Kolio,bardzo ładne to FS ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=_czarna_mamba_]to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO!
zgadzam sie ;] a poza tym to FS nawet fajne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba. Zawsze w pierwszych odcinkach powinno być narazie trochę dennie, a nie zaczynać odrazu od akcji. Mi się podoba, i nie zwracaj uwagi na ludzi (wrednych małp które chcą się wyżyć na Tobie) pisz dalej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Już nie będzie komiksu... Ale dzięki za te komentarze pozytywne... :* Dziękuję. A dlaczego nie będzie?? Już wszystko skasowałam...
![]() Jeśli ktoś to przecyta: NIE USUWAJCIE MNIE Z FORUM !!!!! Komiks można usunąć xP, ale mnie zostawcie ![]() Pozdrowionka dla milutkich osóbek, którym podobał się pierwszy i ostatni odcineczek i tym, które dały mi dodające otuchy komcie. ![]() --- Kolia pozdrawia ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Wiem co czuje autorka tego fotostory, b sama przez to przeszłam...
![]() Nie wszyscy są tacy zdolni jak wy( w co wątpie) i nie musicie krytykować kogo popadnie... :1smutny: Internet jest też między innymi po to, żeby pokazać swoje zdolności, słowa krytyki są potrzebne, ale nie róbcie sobie z kogoś ofiary... :con: A tak w ogole to ta autorka tak się starała a wy co? Może z tego fotostory by wyszlo coś fajnego! KOLIA WSPIERAMY CIĘ NIE ODCHODŹ!! ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Może jeszcze kiedyś napiszę fs, ale w formie opowiadania.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Oj napisz! Mnie się podoba, kiedyś próbowałam zrobić fotostory i.... Blle! Ale to jest fajne! Szkoda że NIEKTÓRZY komentowali tak że przerwałaś :/ Ale mi się podoba, serio! Super udają Ci się zdjęcia, a i fabuła ciekawa
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Kolia bardzo mi się spodobało nie ODCHODŹ PROSZE!!!
Ja chce next odc. |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Wiesz początki są zawsze trudne. Twoje były całkiem niezłe
![]() Po każdym z nas pojechali. Teraz nie ma archiwum, ale pare lat temu byłam pierwszą osobą, która zrobiła TS2 fotostory (simsów 2 jeszcze nie było) z samych screenów. Wiesz jaki wysiłek? A jaka frajda! A to że pojechali po mnie na całej linii, i że nie ma archiwum i wszystkie z moich 3 fotostory nie żyją to pikuś. Liczy się przyjemność ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|