Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.10.2006, 10:30   #11
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał semus
do dupy!!! niech pisaniem fotostory zajmą się ludzie którzy potrafią to robić. Ty się do nich nie zaliczasz. Przykro mi

to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO!

naprawdę Kolio,bardzo ładne to FS
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.10.2006, 11:08   #12
tamiza93
Guest

Domyślnie

[QUOTE=_czarna_mamba_]to może pokaż swój komiks?mnie sie ten bardzo podoba,a do dupy to jesteś ty i twoje wyrafinowane odzyweczki.PAPA STARUSZKO!

zgadzam sie ;]

a poza tym to FS nawet fajne tylko postaraj sie nie pisać "=]" w dymkach bo to brzydko wyglada
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2006, 11:46   #13
Aappllee
Guest

Domyślnie

Mi się podoba. Zawsze w pierwszych odcinkach powinno być narazie trochę dennie, a nie zaczynać odrazu od akcji. Mi się podoba, i nie zwracaj uwagi na ludzi (wrednych małp które chcą się wyżyć na Tobie) pisz dalej Daję za opowiadanie 9/10, bardzo mi się wszystko podoba, a reszta to takie przekręcenia słów jak "wychaczył" czy "dziękuję młodzieńcu" ale teraz inni użytkownicy Ci to powiedzieli i będziesz wiedziała jak to napisać. Pozdro
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.10.2006, 09:56   #14
Kolia =]
Guest

Smile Heh...

Już nie będzie komiksu... Ale dzięki za te komentarze pozytywne... :* Dziękuję. A dlaczego nie będzie?? Już wszystko skasowałam...
Jeśli ktoś to przecyta: NIE USUWAJCIE MNIE Z FORUM !!!!!
Komiks można usunąć xP, ale mnie zostawcie .

Pozdrowionka dla milutkich osóbek, którym podobał się pierwszy i ostatni odcineczek i tym, które dały mi dodające otuchy komcie.

---

Kolia pozdrawia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2006, 13:19   #15
fanka-queen
Guest

Post Do prawie wszystkich komentujących to fotosory!

Wiem co czuje autorka tego fotostory, b sama przez to przeszłam...
Nie wszyscy są tacy zdolni jak wy( w co wątpie) i nie musicie krytykować kogo popadnie... :1smutny:
Internet jest też między innymi po to, żeby pokazać swoje zdolności, słowa krytyki są potrzebne, ale nie róbcie sobie z kogoś ofiary... :con:
A tak w ogole to ta autorka tak się starała a wy co? Może z tego fotostory by wyszlo coś fajnego!
KOLIA WSPIERAMY CIĘ NIE ODCHODŹ!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2006, 16:13   #16
Kolia =]
Guest

Smile == Moshe... ==

Może jeszcze kiedyś napiszę fs, ale w formie opowiadania.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.11.2006, 12:58   #17
myszka95
Guest

Domyślnie

Oj napisz! Mnie się podoba, kiedyś próbowałam zrobić fotostory i.... Blle! Ale to jest fajne! Szkoda że NIEKTÓRZY komentowali tak że przerwałaś :/ Ale mi się podoba, serio! Super udają Ci się zdjęcia, a i fabuła ciekawa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.12.2006, 15:54   #18
Inui
Guest

Domyślnie

Kolia bardzo mi się spodobało nie ODCHODŹ PROSZE!!!
Ja chce next odc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.12.2006, 17:33   #19
Ania_13
Guest

Domyślnie

Wiesz początki są zawsze trudne. Twoje były całkiem niezłe . Niepotrzebnie wszystko skasowałaś, jesteś zbyt wybuchowa, po co Ci to wszystko?

Po każdym z nas pojechali. Teraz nie ma archiwum, ale pare lat temu byłam pierwszą osobą, która zrobiła TS2 fotostory (simsów 2 jeszcze nie było) z samych screenów. Wiesz jaki wysiłek? A jaka frajda! A to że pojechali po mnie na całej linii, i że nie ma archiwum i wszystkie z moich 3 fotostory nie żyją to pikuś. Liczy się przyjemność
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.12.2006, 19:55   #20
gregorycroft
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Megga
Pzeczytałam i mam jedno do powiedzenia: jakie dno. Przeciez tego się czytać nie da. Ludzie, zanim wstawicie coś na forum, dajcie to komuś do poczytania i ocenienia. Czemu teksty na tym forum są na takim żenującym poziomie?
Mam pytanie: czy w tym fs egzystuje coś takiego, jak fabuła, treść, akcja? Bo ja coś nie widzę.
Nie mówi się "Dziękuję, młodzieńcu", tylko "Dziękuję, młodzieńcze". Nie ma "Wychaczyć", może byc za to "wyhaczyć". Opłaca się sprawdzać niektóre rzeczy w słowniku.
Radzę ci ten "tfur" stąd jak najszybciej wywalić. I spalic na stosie.
A ja radzę poczytać jak odchodzili barbarzyncy. Może tez spalisz się na stosie za budowanie kompleksów innym osobom?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania