Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.11.2006, 22:21   #1
zielona
Guest

Sad Niedostępne kolekcje.

Ściągnęłam sobie kilka kolekcji z the sims mod,ale nie nagrody aspiracji czy zawodowe tylko takie zwykłe,ale sa niedostepne, czyli są bez kolorów poprostu nie mogę ich kupić dlaczego co się stało pamiętam że kiedyś mogłam je wziąć np. deszcz czy pioruny a teraz za holere co się stało? Żadnego przedmiotu z kolekcji nie mogę wziąć tylko te z oryginalnych kolekcji są dostepne.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.11.2006, 01:20   #2
lusia
Guest

Domyślnie

Wow nie wiedziałam, że idzie ściągnąć cos takiego jak deszcz czy pioruny xD Faajnie, ale niestety Ci nie pomogę bo jak widzisz nawet nie wiedziałam, ze takie coś było P heh
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2006, 07:57   #3
myszka95
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lusia
Wow nie wiedziałam, że idzie ściągnąć cos takiego jak deszcz czy pioruny xD Faajnie, ale niestety Ci nie pomogę bo jak widzisz nawet nie wiedziałam, ze takie coś było P heh
Więc można wiedzieć PO CO piszesz? Regulamin:
"12. Staraj się nie pisać w tematach, które cię nie interesują lub nie masz pojęcia o danej rzeczy. Prosimy o nie pisanie postów typu "Nie interesuje mnie ten temat" czy też "nie mam pojęcia, o czym mówisz"."
i:
"11. Nie pisz postów typu „zgadzam się”, „użytkownik X podał poprawną odpowiedź” i innych nic nie wnoszących do tematu wypowiedzi."
Po co inforumujesz ją, że nie wiesz jak jej pomóc?
A to odpowiedź - może nie masz ściągniętych meshy do deszczu itd? Byćmoże są umieszczone w innym linku.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania