|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja miałam niedawno dziwne zdarzenie. Mianowicie, simka zaszła w ciążę. Zaraz potem wyprowadziła się z domu (zanim jeszcze jej brzuch urósł). Wprowadziła się do innej rodziny i po trzech dniach urodziła córeczkę. Następnie znowu wyprowadziła się z domu i powróciła do starego, dziecko pozostawiając innym simom. Potem grałam sobie tą simką i jej mężem, a tu nagle simce rośnie brzuch! A nie brałam po raz kolejny opcji 'postaraj się o dziecko'. W końcu simka urodziła kolejną dziewczynkę, a ojcem jest ten sim, z którym miała poprzednie dziecko. Dziewczynki różnią się tylko nosami (jedna ma odrobinę większy od swojej siostry). To chyba jakiś błąd w grze.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
To może bliźniaki? Choć z tego, co się orientuję, bliźniaki są jednocześnie. Dziwne zdarzenia? Proszę bardzo: "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta" - to jest dziwne zdarzenie, choć codzienne... :con:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hmm.. Ja jakichś specjalnie dziwnych błędów i błędzików nie miałam ale najbardziej denerwujące są chmurki nad głowami simów :con: Nie to,że są. To, że są jest wspaniałe ale to co przedstawiają gdy np. gra wolno chodzi...No ludzie jak to wygląda gdy sim przewijając dziecko myśli o "Bara Bara w miejscu publicznym"
Może się czepiam ale mnie takie rzeczy drażnią ;/
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To chyba nie powinno się zdarzyć....
Pewnego dnia mojego Sima porwai KOSMICI. Więc czekałam aż mi zwrócą Simowy TYDZIEŃ. I on już nie wrócił..... dziwi mnie to, bo z tego co wiem to zawsze oddają Simów... |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A mi kiedyś kosmici porwali simkę i potem przy porodzie umarła.Zdarzyło mi się to już 4 razy.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mi kiedyś simka miała iść do pracy, ale kiedy wsiadła do samochodu, to zniknęła z panelu rodziny. Czekałam kilka dni, a kiedy opiekunka umarła w basenie (bo pilnowała małego dziecka) to to dziecko opieka społeczna zabrała.
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Nie wiem czemu, ale odkąd zainstalowałam Nocne Życie wszyscy kradną mi gazety :con: . Troche mnie to wkurza. Moja simka kiedyś umówiła się na randkę ze swoim mężem. była akurat w ciązy i zwymiotowała, a ocena randki ze "świetna" spadła do "kiepska". Moja ogrodniczka nic nie robi, tylko gra na automacie, ogląda tv, albo zarywa mojego sima
. Moja simka zaszła w ciąże, ale nie urodziła, nawet jej brzuch nie urósł, a była zapłodniona na pewno. Wszystkie potrzeby spadały jej jak u ciężrnej i co rano wymiotowała. Aż do emerytury...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|