|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dzięki wielkie za skomentowanie domu a co do kuchni to prawie wszystkie meble jakie są w domu to z tej stronki mam http://www.4eversimfantasy.net/objects.htm...
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jest jedna rzecz która mi się nie podoba... Nie lubie tych laserów...Zwłaszcza ten zielony za bardzo mi się w oczy rzuca .... Odejmuje za to jeden malutki punkcik ;(
9/10 ![]() Pozdrawiam ^^ |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Supcio domek
![]() 10/10 ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
A czy mozesz napisac skad masz ta wanne ??? Bo na tej stronce jej nie widze a strasznie sie mi podoba naprawde, a jak przeoczylam to podaj dokladny link do niej. Dziekuje, a domek super taki w moim stylu 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 16
|
![]()
No więc po kolei: Bryła nieciekawa, nie ma w niej nic interesującego. Drzwi wejściowe (kompletnie nie pasujące do okien) z firanką? Dziwny pomysł. Tak samo jak stolik z telefonem (chyba, że zależało ci na tym żeby jak tylko simowie wchodzą do domu to odrazu się przewracają). Płytki w pokoju? Nie to już nieporozumienie. Tak samo jak te lampy. Popracuj trochę więcej.
Ocena 2/10 Pozdrawiam:Ulmille P.S - Zapraszam do oglądania i komentowania moich domów! Ostatnio edytowane przez Ulmille : 30.12.2006 - 08:34 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
fajny domek 8/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
nawet ładny 6/10 niektore miejsca mi sie nie podobają,i gdzieniegdzie wyskakują małe zdjęcia i nie da sie nic zobaczyć:/
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zgadzam się z majusia95 subcio jest ten domek ale mam zastrzezenia w punktach Dom 9/10 Salon7/10 Przedpokoj 9/10 Łazienka 10/10 Jak wiem to tylko lazienka byla naj lepsza qwiec masz ![]() 35/40 Więc jest dobrze ta łazienka ci pomogla. ![]() |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ten domek jest już troszkę lepszy od jego drugiej wersji. Bryła teżlepsza. No dobrze przestanę porównywać tylko napiszę coś od siebie. Po co wogóle żywopłot i wejście do domu najpierw poprzez mautką furteczkę, a następnie przez wielgaśne drzwi wejściowe. Trochę o materiałach budowlanych. Żadna ale to żadna podłoga, czy tam dywan nie pasuje do kolory ścian. W domu są orromne przeskoki np. jesteś w jaśniutkiej łazience i przechodzić do okafeklownanego(co to ma być?!). Itak samo na zewnątrzalbo robicz cały pstrokaty dom (taki jak taras) albo robisz dom w stonowanym kolorku (szaro-biała olazina na zewnątrz domu). Podsumowanie wenątrz.
Salon: -okropne lampy, głośniki i tv, sofy/kanapy jakoś przetrzymam. PS. Czy to jest salon? Coś w niebieskich kafelkach: -pierwsze na co zwróciłam uwagę to okropny dywan, wielki kwiat, paskudne zasłony i żółte sofy. Dopiero teraz zorientowłam sie gdzie jestem. Sypialnia: -z litości bez komentarza. Łazienka: -Jest OK! Kuchnia: -takie same kafelki jak w łazience, no ale meble i sam układ nawet (NAWET!)Ci wyszła. Ogród (ogród?): -przeżyje to ale mogło być lepiej... Więc tak to wygląda: -Wnętrze - 3/10 (2+) -Zetnątrz - 3/10 (2+) -Dodatki-detale - 5/10 (3+) -Meble - 8/10 (4-) -Podłogi - 1/10 (1+) -Ściany - 2/10 (2=) -Bryła - 4/10 (3) -Ogółem - 21/60 (3-) |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hej wiem ze to nie w tym temacie to znaczy moglam zalozyc rowniez temat w dodzatkach ale mam cos z kompem i dlatego sie nie che zalozyc temat
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|