|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zgadzam się z majusia95 subcio jest ten domek ale mam zastrzezenia w punktach Dom 9/10 Salon7/10 Przedpokoj 9/10 Łazienka 10/10 Jak wiem to tylko lazienka byla naj lepsza qwiec masz ![]() 35/40 Więc jest dobrze ta łazienka ci pomogla. ![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ten domek jest już troszkę lepszy od jego drugiej wersji. Bryła teżlepsza. No dobrze przestanę porównywać tylko napiszę coś od siebie. Po co wogóle żywopłot i wejście do domu najpierw poprzez mautką furteczkę, a następnie przez wielgaśne drzwi wejściowe. Trochę o materiałach budowlanych. Żadna ale to żadna podłoga, czy tam dywan nie pasuje do kolory ścian. W domu są orromne przeskoki np. jesteś w jaśniutkiej łazience i przechodzić do okafeklownanego(co to ma być?!). Itak samo na zewnątrzalbo robicz cały pstrokaty dom (taki jak taras) albo robisz dom w stonowanym kolorku (szaro-biała olazina na zewnątrz domu). Podsumowanie wenątrz.
Salon: -okropne lampy, głośniki i tv, sofy/kanapy jakoś przetrzymam. PS. Czy to jest salon? Coś w niebieskich kafelkach: -pierwsze na co zwróciłam uwagę to okropny dywan, wielki kwiat, paskudne zasłony i żółte sofy. Dopiero teraz zorientowłam sie gdzie jestem. Sypialnia: -z litości bez komentarza. Łazienka: -Jest OK! Kuchnia: -takie same kafelki jak w łazience, no ale meble i sam układ nawet (NAWET!)Ci wyszła. Ogród (ogród?): -przeżyje to ale mogło być lepiej... Więc tak to wygląda: -Wnętrze - 3/10 (2+) -Zetnątrz - 3/10 (2+) -Dodatki-detale - 5/10 (3+) -Meble - 8/10 (4-) -Podłogi - 1/10 (1+) -Ściany - 2/10 (2=) -Bryła - 4/10 (3) -Ogółem - 21/60 (3-) |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hej wiem ze to nie w tym temacie to znaczy moglam zalozyc rowniez temat w dodzatkach ale mam cos z kompem i dlatego sie nie che zalozyc temat
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|