Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.11.2006, 19:29   #11
Natix
Guest

Domyślnie

No dobrze może to niejest najlepszy z mojich domów.
Nastempnym razem postaram się bardziej.
P.S. Niemusicie już głosować.(ale jak ktoś chce to prosze.)
Natix

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.11.2006, 01:26   #12
lusia
Guest

Domyślnie

Eee no cóz.. nie podoba mi sie :/ może jakbyś nie robiła tlyko fotek od góry tylko tez normalnie to może jakoś lepiej by to było.....

stare 12.11.2006, 10:27   #13
Natix
Guest

Domyślnie

A czy na taki dom warto zakładać nowy temat???

Czekam na wasze zdanie.
Natix

stare 12.11.2006, 15:10   #14
vanity
Guest

Domyślnie

Pierwszy dom to totalna tragedia! Moja 8-letnia kuzynka robi takie hałupy! Wielkie i puste...sory ale robsiz ogromne pokoje a na środku pare rzeczy i tyle...sory, ale jak to twoj najlepszy domek to może zajmij sie czyms innym? :/ To tylko szczera ocenka, a co do drugiego domu jest chyba mniejszy, więc może lepszy, ale nie wiem...Może tu go pokaż w tym temacie?

stare 13.11.2006, 19:48   #15
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie

hehe no wiecie,ja nie dam tu fotek mojego domku,bo bym musiała chyba robić z 60 zdjęć jest 5-piętrowy i ma po conajmniej 15 pokoi na każdym piętrze.mieszka w nim szlachcianka Ludwika Endelion

stare 14.11.2006, 15:51   #16
gruszka.
Guest

Domyślnie

Czekamy na te 60 zdjęć, Mambo.
Będę liczyć na palcach liczbę zdjęć.

stare 15.11.2006, 13:09   #17
Hamak
Guest

Domyślnie

Dla takiego domu nie warto zakładać nowego tematu. Mówię oczywiście o tym drugim (choć zapewne to samo myślę o tym na początku:/ ). Definicja wyrażenia "Dom - The Sims 2 - Forum The Sims PL": Wybitny, piękny dom z ładną bryłą, ciekawymi zastosowaniami oraz pomysłowymi rozwiązaniami (o meblach to ja nie wspomnę). A ty (?) budujesz (?) "domy" kwadratowe, bez czegoś w stylu dwupoziomowej piwnicy/basenu na dachu (itp), no i bez (jak tak można?!) uploadowanych dodatków. Ale - zrobiłaś dach (co prawda wstrętny automatyczny), o czym wielu nie pamięta albo uważa za zbędne (!). Ja nie spamuję - piszę wszystko w jednym poście. A ty jesteś chyba pretendentką do spamerki. Bo gdybyś naprawdę nie wiedziała o tym, że ten dom jest koszmarny to może i mogłabyś (już to zrobiłaś) zamieścić ten drugi osobno. Ale ty "na złość" zaśmiecasz forum. No nie wiem czy to w porządku:/ Z poważaniem (nie z uznaniem)
Hamak

stare 17.11.2006, 14:14   #18
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Gruszka
Czekamy na te 60 zdjęć, Mambo.
Będę liczyć na palcach liczbę zdjęć.

jak go wykończę chętnie dam te zdjęcia,ale jeszcze nie ma ogrodu i zestawu dekoracyjnego,dlatego będziecie musieli poczekać

stare 03.01.2007, 19:15   #19
karolcia92
Guest

Domyślnie

Pierwszy domek z zewnątrz wygląda fajnie, ale nie mogę nic powiedzieć o wnętrzu budynku, ale mogę Ci powiedzieć, że w środku są ładne kolory podłog. A co do drugiego domku, to tak, warto założyć na niego nowy temat.

stare 03.01.2007, 19:22   #20
Natix
Guest

Domyślnie

No teraz postaram się zrobić fajniejszy.
Edit: Czekamy ta twoje zdęcia mambo.
Napisalaś już to chyba kilka miesięcy temu a nadal ich niema .

Pozdrawiam :*

Natix

Ostatnio edytowane przez Natix : 03.01.2007 - 19:25

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania