![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Troche nudne,ale moja ocena to 5/10.
Postaraj się następnym razem. POZDRO ![]() ![]() ![]() ![]() W.I.T.C.H. |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
wybacz, ale z deka beznadziejne. raz wieksze, raz małe zdjęcia. jakość też mówi sama za siebie. rozumiem że ktoś ma słabe parametry komputera, ale chyba można ustawić chociaż na średnie? tekst jest bo jest. prawie nic nie zrozumiałam mówiąc szczerze.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Nie rozumiem tylko jednego. Jeżeli mama Amelii zaczęła wymiotować, to musiał być to początek ciąży, ale zaraz brzuch się jej powiększył???????? I za tydzień urodziła??????? Mogłabyś to wyjaśnić?
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Nie rozumiem tylko jednego. Jeżeli mama Amelii zaczęła wymiotować, to musiał być to początek ciąży, ale zaraz brzuch się jej powiększył???????? I za tydzień urodziła??????? Mogłabyś to wyjaśnić? A i jeszcze pytanie do gregorycroft: Jak można podwyższyć ściany?
|
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 11
|
![]()
No to oni muszą sobie faaaaaaaajnie mieszkać w domu bez ścian! Ja też tak chce!
![]()
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Co To K U R W A Jest???!!!
To Najgorsze Fotostory Na Swiecie!!! Te Twoje Cholerstwo Natix Zasmieca Forum.wiesz ****o Dupo I Suko. To Najgorsze Fotostrory Na Swiecie!!!! |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
No tego się już niespodziewałam.
Co do fotostory parcuje z użytkownikiem W.I.T.C.H. na nowym fotostory które będzie w marcu. I jeszcze jedno mojim zdaniem Lord win i fone powinni dostać Banned mojim zdaniem. Fone zaśmieca forum a Lord win przeklina i też zaśmieca. Pozdrawiam ![]() ![]() ....................:::::::::::::::Natix:::::::::: :::::::::.................... |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Natix, masz rację, ale lepiej, żeby po takich przyszli z kaftanami bezpieczeństwa.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się.
Sporo błędów ortograficznych i stylistycznych. Zdjęcia różnej wielkości,zdjęcia źle wklejone, pokazujący się adres zdjęcia,nudna fabuła. Pozatym istnieje coś takiego jak WORD a gdy wklei się do niego tekst od razu wyszukuje i na czerwono podkreśla wszystkie błędy. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|