|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() Już doszłam do tego, czyja ta łapa. Jakj się okazało miałam jeszcze jedne zdjecie bardziej z boku. Ta łapa, należy do wilka o takim umaszczeniu jak drugi od lewej, tym niejednolitym. Nie widać go, ponieważ jest 'przykucnięty', tzn. zaprasza do zabawy tego białego, który jest na samym przedzie^^ A więc zagadka rozwiązana^^ Edit: Przepraszam za post pod postem :/ Zapomniałam że już dziś dodawałam tu wiadomosć, a teraz nie da się już tej skasować :/ Przepraszam ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja miałam w Dziwnowie brązowego Trampa i białego Bobo a w Miłowie Kąska, Melę, Majkę (czarni) i Bruna (brązowo-beżowy).
Ostatnio edytowane przez Justa95 : 23.01.2007 - 19:44 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hej, a co do kodu boolprop testingcheatsenabled true to w jaki sposób można podnieść simowi umiejętności? Bo ja szukam, szukam, a znaleźć i tak nie mogę
![]() A żeby nie odbiegać od tematu, to do mnie przyszły wilczki: Guzik - ocka Filip Alia (przygarnęłam ją) Klakier (który okazał się dziewczyną, przygarnęłam ją i zmieniłam imie na Klara) Kąsek - ocka (ugryzł mnie!) Tych wilków to są chyba tysiące ![]() PS - KOCHAM WILCZKI :* |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Też loffam wilczki
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja też kocham wilki! Są słodkie! Wilczyca, którą przygarnęłam urodziła dwa szczeniaczki: Maarję i Lucyfera^^ Ich ojcem jest biały wilk, tylko nie pamiętam jego imienia.. Urosły już, są słodkie^^ |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Raishana, wielkie dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Carmen
Napoleon Filip- Oczy Wiedźma Czarnula Kefir-Oczy Zefir Alegra-Oczy Funiek Ostatnio edytowane przez ewciiia : 29.04.2010 - 16:47 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|