|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 13
|
Cytat:
No nie ważne. Co do wcześniejszych dwóch postów ;p To się nie będę wtrącać, ale jeszcze raz powiem: każdy ma swoje zdanie Skoro już się je wyraziło to po co dalej drążyć. Ja sama mam pewne zdanie o moim komiksie, nie uważam go za coś "świetnego", bo ostatecznie to są tylko Simsy
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Polcia: ja to pisałem do Mr.Simsona
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Polcia, mam do Ciebie pytanie: Kiedy będzie następny odcinek bo już nie mogę się doczekać
?
|
|
|
|
#5 |
|
|
Znooowu? xD Już mówiłam, najszybciej pod koniec tego miesiąca. Zaraz będę mieć ferie więc coś tam zrobię. No. Zresztą ostatnio jakoś mało mam weny :/ Ale sie zrobi ;p Pozdrawiam czytelników
|
|
|
#6 |
|
|
Sorry za posta pod postem, ale w końcu mam nowy odcinek ;] I chce za niego dużo komentarzy ;p
http://img398.imageshack.us/img398/3036/platak12ll6.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Cooo??? Zmarli? Nie, to za tragiczne ;( Nie mogę się doczekać następnego odcinka.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|