![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Stworzyłam sobie rodzinkę, w której było małe dziecko. Miało bardzo niski pasek w potrzebie,,Pęcherz'', ale po kliknięciu na stolik do przewijania nie było opcji ,,Zmień pieluchy'', tylko ,,Przebierz dziecko''(czy jakoś tak). Czy może tak być przez dodatki z netu?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mogły to spowodować dodatki z netu, lub poprostu błąd w grze. Też tak kiedyś małam, ale kazałam simce umyć to dziecko w wannie to odrazu pęcherz się mu poprawił
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Spróbuj kliknąć na dziecku to powinna pojawić się opcja zmień pieluchy. A jak się nie pojawi to dziecku najprawdopodobniej jeszcze nie trzeba zmieniać pieluch.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro ma niski wkaźnik 'Pęcherz' to chyba należy je posadzić na nocniku, no nie? A pieluszki dopiero da się zmienić jak dziecko załatwi się eee... nie do nocnika. Wtedy automatycznie pasek potrzeby 'Pęcherz' podnosi się, za to spada 'Higiena'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Pieluchy można zmienić dopiero gdy pęcherz będzie cały czerwony. Jak dziecko się załatwi to znów do pełna załaduję się na zielono. I dopiero wtedy będzie obcja ZMIEŃ PIELUCHY. Inny sposób to posadzenie dziecka na nocniczku
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Oj, wszystko mi się pomyliło. Chodziło mi o niski(czerwony) wskaźnik higieny. Pęcherz miała innym razem i jej nie podrósł.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Może dziecko ma zmienione pieluchy, ale po prostu jest brudne
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |