|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja bym bardzo chciała, żeby stworzyli jeszcze jakiś dodatek do jedynki, bo choć mam the sims 2 i wszystkie dodatki do niej to czasem lubię pograć w the sims.
Hm... Mogli by stworzyć jakiś dodatek przypominający jeszcze the sims. Ja np. jak przeczytałam że wyjdą jakieś historje to się ucieszyłam, a tu klapa. To mogło by być tylko kilka obiektów, ubrań, twarzy może jakiś zawód? Ale samo to, że do jedynki. Niestety pewnie to zostanie tlko jako mje marzenie, bo im się to raczej nie opłaca ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A wcale nie,bo ja gram w jedynke
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zgadzam sie z Natashi. Byłoby zajefajnie! Ale mogłyby być też takie simsy, w których możnaby było widzieć co sie robi poza parcelą, chodzi mi o to, że np jak sim idzie do szkoły, na wykłady, albo do pracy, żeby to wszystko było widać! Pewnie maxis czegoś takiego nie zrobi (za bardzo pokręcone i za dużo zmian). Chciałabym też żeby były simsy 2 abrakadabra. Bardzo lubie tą część w jedynce.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No ja bym jeszcze chciała TS1, albo TS2 Szkoła, czy coś w tym stylu. Ale nie takie coś jak universytet, tzn. coś w tym stylu, musielibyśmy się uczyć, i w ogóle, ale razem z simem chodzilibyśmy na lekcje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
A ja bym chciał The Sims Historie tzn. simsy w których byłyby muzea itp. Walki rycerskie, zamki to zwiedzania, zamknięte komnaty itp. Byłby też Wechikuł Czasu który by zlatywał z nieba kiedy ma się wszystkie "kostki" logiki itp. i on by nas przemieszczał w czasie do innych miejsc np. na statek Titanica ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja chciałbym dodatek do the sims 1 o nazwie Prawdziwe Zycie gdzie:
-były by cztery pory roku -widać by było jak sim pracuje (np. zakładanie na parceli mieszkalnej baru) -byłoby dorastanie i starzenie się -większe możliwiści rozrywki puby, bary, kasyna, dyskoteki... |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Pomyślmy o życiu!
A może by tak gwiazdy? Takie jak Taylor Swift, Jason Earles, itp.. Można by je spotykać. Co wy na to? |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Mimo iż ja uwielbiam smoki i elfy (szczególnie te Paoliniego i Tolkiena) to chyba bym nie chciała takiego dodatku. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|