Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.02.2007, 13:00   #1
Lady Makabert
Guest

Domyślnie

Ja bym bardzo chciała, żeby stworzyli jeszcze jakiś dodatek do jedynki, bo choć mam the sims 2 i wszystkie dodatki do niej to czasem lubię pograć w the sims.

Hm... Mogli by stworzyć jakiś dodatek przypominający jeszcze the sims. Ja np. jak przeczytałam że wyjdą jakieś historje to się ucieszyłam, a tu klapa. To mogło by być tylko kilka obiektów, ubrań, twarzy może jakiś zawód? Ale samo to, że do jedynki. Niestety pewnie to zostanie tlko jako mje marzenie, bo im się to raczej nie opłaca prawie wszyscy mają już dwójkę, a w jedynkę gra mało kto, przecież dla mnie jednej nie zrobią ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.02.2007, 12:20   #2
Natashi
Guest

Smile

A wcale nie,bo ja gram w jedynke A osobiście chciałabym żeby wyszło :The sims 2(lub 1 ) Fantasy;-))) Wiecie,elfy,gryfy,smoki(duże smoki,a nie takie co w abrakadabrze) no i takie tam;-))
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2007, 13:57   #3
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Zgadzam sie z Natashi. Byłoby zajefajnie! Ale mogłyby być też takie simsy, w których możnaby było widzieć co sie robi poza parcelą, chodzi mi o to, że np jak sim idzie do szkoły, na wykłady, albo do pracy, żeby to wszystko było widać! Pewnie maxis czegoś takiego nie zrobi (za bardzo pokręcone i za dużo zmian). Chciałabym też żeby były simsy 2 abrakadabra. Bardzo lubie tą część w jedynce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2007, 14:21   #4
vanity
Guest

Domyślnie

No ja bym jeszcze chciała TS1, albo TS2 Szkoła, czy coś w tym stylu. Ale nie takie coś jak universytet, tzn. coś w tym stylu, musielibyśmy się uczyć, i w ogóle, ale razem z simem chodzilibyśmy na lekcje No można by było zrobić jeszcze, że do pracy też byśmy jeżdzili, super to by było! Np. mała simka pobiłaby koleżanke i za to by ją na przykład wywalono ze sql Hehe tak samo w pracy, albo jeślibyśmy sie na sprawdzian nie nauczyli to byśmy pałe dostali, więc oceny nie zależałyby tylko od samopoczucia, tylko od umiejętności.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2007, 09:25   #5
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Smile

A ja bym chciał The Sims Historie tzn. simsy w których byłyby muzea itp. Walki rycerskie, zamki to zwiedzania, zamknięte komnaty itp. Byłby też Wechikuł Czasu który by zlatywał z nieba kiedy ma się wszystkie "kostki" logiki itp. i on by nas przemieszczał w czasie do innych miejsc np. na statek Titanica ^^
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.08.2007, 19:34   #6
ADRIAN
Guest

Domyślnie Odp: Pomysly na dodatki - The Sims.

Ja chciałbym dodatek do the sims 1 o nazwie Prawdziwe Zycie gdzie:
-były by cztery pory roku
-widać by było jak sim pracuje (np. zakładanie na parceli mieszkalnej baru)
-byłoby dorastanie i starzenie się
-większe możliwiści rozrywki puby, bary, kasyna, dyskoteki...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2010, 20:54   #7
Sheyra
Guest

Pomyślmy o życiu!
A może by tak gwiazdy? Takie jak Taylor Swift, Jason Earles, itp.. Można by je spotykać. Co wy na to?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2008, 12:59   #8
Aiko
Guest

Cytat:
Napisał Natashi Zobacz post
A wcale nie,bo ja gram w jedynke A osobiście chciałabym żeby wyszło :The sims 2(lub 1 ) Fantasy;-))) Wiecie,elfy,gryfy,smoki(duże smoki,a nie takie co w abrakadabrze) no i takie tam;-))
Maxis, jak mi się zdaje, chce dodatkami do simsów jak najbardziej urzeczywistnić ich życie, a stworzenie dodatku z elfami, smokami etc. mija się z celem
Mimo iż ja uwielbiam smoki i elfy (szczególnie te Paoliniego i Tolkiena) to chyba bym nie chciała takiego dodatku.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania