![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
to jest dziwne wszyscy prawie na tym forum muwią ze bella nie zyje ona zyje
1.Nie ma jej grobu 2.nie jest na siwo w drzewie genalogicznym 3.Jest w dziwnowie ale wszyscy gadają ze to tak autorzy zrobili 4.jest tak samo ubrata 5.mówiom ze nie miała doczynienia z monitherem poniewaz jest w dziwnowie!!!! |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Jakby co Kasia Langerak ma jaśniejszą skórę, bo widziałam Bellę w Dziwnowie. I Kasia ma zielone oczy a Bella brązowe. Ale widziałam sobie ją jak szła. No i wzięłam ją do rodziny. Oczywiście Maxis mógł zrobić sztuczkę, że usuneli jej wspomnienia. ALE ja wpadłam ostatnio na trop, że może prawdziwą Bellę usunęli a stworzyli bliźniaka który ma tylko wspomnienia i na dodatek pragnienie romansowania... zauważcie też, że Bella to nie był stworzony Sim tylko córeczka która się urodziła i miała przed zamążpójściem nazwisko KAWALER (a mąż Diny to miał też na nazwisko Kawaler). A Bella którą spotkałam m Dziwnowie miała wspomnienie jako pierwsze: "Tajemniczy Sim i ja spotykamy się" a przecież gdyby była urodzona to pierwsze jej wspomnienie by było, np. "... nauczyła mnie chodzić" hę? Tutaj chodzi o logikę. Pomyślcie trochę ludzie!
Pozdrawiam Nikita PS. Ola (wcześniejszy post) ile nad tym myślałaś? ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Opowiem wam całą tajemniczą historię Belli... Czytając cały temat, doszłam do następującego, nadzwyczajnego wniosku...
Bella Ćwir mieszkała sobie z Mortimerem, było im... eee... dobrze? Po jakimś czasie Bella została zaproszona przez Dona Lotario, który ma bezpośredni związek z tą sprawą, tak samo jak Dina Kaliente. Don Lotario zawarł międzywymiarowy kontakt z kosmitami, po czym kazał Belli looknąć w teleskop, twierdząc, że księżyc naprawdę jest z sera. Bella, nie spodziewając się niczego, oglądała niebo. I wtedy została porwana. Kosmici mieli nie "odwozić" Belli do Miłowa, więc przetrzymywali ją tak długo, aż postradała zmysły. Zapomniała o Mortimerze, Kasandrze, Donie itp (to wyjaśnia brak drzewa genealogicznego i wspomnień). Długi pobyt w kosmosie spowodował też nieznaczne zmiany w wyglądzie Belli, a także w jej zachowaniu oraz aspiracji. Po kilku miesiącach, kosmici znudzili się nią, i wywalili ją na pustyni. Odnaleźli ją bracia Dziwacy, i zanieśli do domu. Bella była imj wdzięczna, i opowiedziała o porwaniu przez kosmitów (nic innego nie pamiętała). Dzięki jej opowieści, bracia zaczęli interesować się kosmosem. Potem oni też zostali porwani, a przynajmniej jeden z nich. Kiedy Bella wkońcu doszła do siebie, odeszła od nich szukać szczęścia, a że zapomniała o Miłowie i swojej rodzinie, nie miała gdzie wracać. Dziwacy po jakimś czasie zapomnieli o tajemniczej dziewczynie, a Bella o tajemniczych facetach. Wniosek: To właśnie dlatego Bella błąka się po Dziwnowie, i nawiedza parcele innych simów. KONIEC Widzicie? Problem rozwiązany ![]() Ostatnio edytowane przez 13_aga_13 : 14.02.2007 - 15:03 |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Jej, ja bym na to w życiu nie wpadła. Chociaż myślałam, że po porwaniu jej, kosmici coś zrobili, by dostała amnezji :laugh:
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
SŁUCHAJCIE! ODKRYŁAM!
Jak już wiecie są dwie Belle. Jedna w Dziwnowie (klon ktory nie ma drzewa genealogicznego i różni się od prawdziwej Belli rysami brwi, makijażem itp.) no i prawdziwa Bella jest w Miłowie! http://www.springhole.net/bella/pvbella.htm tutaj jest dowód! Za pomocą kodu boolproop... w dziwnowie sprowadziłam klona i mial taki sam portret jak na obrazku! A jak w Miłowie ściągnełam właściwą prawdziwą Bellę! MIAŁA DRZEWO GENEALOGICZNE! Obie Belle mają pragnienie romansowania. I się skapnęłam. Oto historia: Bella Ćwir miała dwie rodziny. Wyszła za mąż za Michała Kawalera (drzewo) ale nie miała z nim dziecka. Później chyba musiała się rozwieźć i zamieszkać z Mortmierem i urodzily im się Kasandra i Alexander. ALE UWAGA! Gdy grałam rodziną Kaliente zauważyłam urnę z napisem: Michał Kawaler... a jak wcześniej sprawdzałam drzewo Mortiego i Belli było napisane KAWALER... więc już pamiętałam to nazwisko! Patrząć w drzwo Diny Kaliente zauważyłam, że jej mężem był Michał Kawaler... a ona przecież znała Dona, nie? Michał zdradził Dinę z Bellą... i Dina chciała się zemścić... a miała przecież wtyki z Dona. Namówiła go aby przekabacił Bellę żeby spojrzała w teleskop. (Widać na zdjęciu) Obcy porwali Bellę i zanieśli do Dziwnowa... i tam była Simem niezależnym. Dina nie chciała żeby Michał już nigdy się nie spotkał z Bellą... rozumiecie już? Czysta zemsta! A Maxis wplótł do tego jeszcze motyw z Obcymi. Jestem pewna, że to prawda. Jeśli chcecie sprawdzić Bellę to przywołajcie ją w Miłowie i porównajcie drzewa z Diną. Ze wspomnień się nic nie dowiecie bo Maxis zrobił tak żeby był motyw z czyszczeniem pamięci aby Bella nie pamiętała że kiedykolwiek miała dzieci i zdradzała kogoś. A może jeszcze Dina chciała zagarnąć Mortimera bo był bogaty? ![]() Męczyłam się nad tym nieźle... ale doszłam do prawdy ![]() Pozdrawiam Nikita PS. Przez napisanie starałam się najlepiej wytłumaczyć, ale nie wiem czy wszystko zrozumiecie bo pisałam to pod presją. |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Przez moje roztrzepanie źle spojrzałam na drzewo! Michał Kawaler to był brat Belli. To wygląda na to, że Dina chciała mieć Mortimera... a co zrobiła to już we wcześniejszym poście napisałam.
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Eee tam, Nikita, moja historia lepsza
![]() Nie no, troche wyobraźni, i zawsze sie na cuś wpadnie ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Eeee, to w końcu ta Bella z Dziwnowa, to jest ta sama Bella z Miłowa, czy one są kim innym? Bo nie bardzo to rozumiem
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Prawdziwa Bella różni się makijażem, brwiami i kącikami ust od klona... jest według mnie brzydsza... ściągnij sobie Bellę w Dziwnowie i w Miłowie a zobaczysz różnice. Jak są pragnienia Sima to też jest portret i klon jest inaczej ustawiony niż prawdziwa. Jeśli nie będziesz nadal rozumiała napisz mi na PM ![]() Pozdrawiam Nikita PS. 13_aga_13 ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|