Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj siê FAQ Spo³eczno¶æ Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 16.02.2007, 13:16   #1
karolcia92
Guest

Domy¶lnie

Eeee, to w koñcu ta Bella z Dziwnowa, to jest ta sama Bella z Mi³owa, czy one s± kim innym? Bo nie bardzo to rozumiem
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 16.02.2007, 14:33   #2
stagnacja
Guest

Wink

Cytat:
Napisa³ innka1
Eeee, to w koñcu ta Bella z Dziwnowa, to jest ta sama Bella z Mi³owa, czy one s± kim innym? Bo nie bardzo to rozumiem
Inka... Maxis zrobi³ dwie Belle ¿eby zmyliæ. Ta prawdziwa jest nadal w Mi³owie ale nigdy siê nie pokazuje... tak jak kto¶ wcze¶niej mówi³ trzeba mieæ szczê¶cie ¿eby j± spotkaæ jak ¶ci±gasz imiê Bella w Mi³owie to bêdzie ta prawdziwa a jak w Dziwnowie klon. Wystarczy przypatrzeæ siê. Na portrecie Dziwnowa widaæ prawdziw±. Klon jest sam na drzewie g. a prawdziwa ma dzieci itp. zwi±zana jest z Æwirami.
Prawdziwa Bella ró¿ni siê makija¿em, brwiami i k±cikami ust od klona... jest wed³ug mnie brzydsza... ¶ci±gnij sobie Bellê w Dziwnowie i w Mi³owie a zobaczysz ró¿nice. Jak s± pragnienia Sima to te¿ jest portret i klon jest inaczej ustawiony ni¿ prawdziwa. Je¶li nie bêdziesz nadal rozumia³a napisz mi na PM
Pozdrawiam
Nikita
PS. 13_aga_13 mog³abybyæ taka historia z wyobra¼ni± ale ja chcia³am wiedzieæ co by³o naprawdê.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 16.02.2007, 20:35   #3
karolcia92
Guest

Domy¶lnie

A, teraz rozumiem. Maxis naprawdê potrafii zmyliæ. A ja siê zastanawia³am, dlaczego Bella z Dziwnowa nie ma w drzewie g. Mortimera i dzieci
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 3 (0 u¿ytkownik(ów) i 3 go¶ci)

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:20.