|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem nawet fajne te fotostory , daje 9/10 i czekam na następny odcinek.Pozdro __________________________________________________ _______________ kliknij na ------>>> http://s19.bitefight.pl/c.php?uid=22108
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ciekawie sie zapowiada. Jeśli mówisz o tym forum, o którym ja myśle, to nie martw sie. Jak wystawiłam tam moje "Stado" to do tej pory mam chyba 4 komentarze
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nom, mówię o tym forum... a wiesz... Twoje ,,Stado" jest bardzo fajne! Nie komentuję, ale czytam
![]() Aha, postaram się zamieścić jutro 2 odcinek, bo dzisiaj wpadłam na kompa na dosłownie 5 minutek... Nara i pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No więc przedstawiam drugi odcinek. Myślałam, że wcześniej dam, ale cóż - nie dałam rady. No więc miłego czytania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Ostatnio edytowane przez foka94 : 06.04.2007 - 21:00 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajny odcinek. Niektóre zdjęcia mi się nie wyświetlają, ale ogólnie jest dobrze.
Pozdro :* |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny odcinek, jak obiecałam daję ocenę podrugim odcinku, czyli 10/10. Podobało mi się to- ,,Cóż za pytanie! Nie, wiesz, jędzo, przyszliśmy tylko posiedzieć!''. I to jak ten facet chciał uciec bez płacenia rachunków. A co do ważniejszej części nie zauważyłam błędów i wogóle ciekawie się zapowiada. Czekam na następny odcinek.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|