Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.02.2007, 17:56   #1
karolcia92
Guest

Domyślnie

Świetny domek, szczególnie łazienka(a właściwie kafelki). Moja ocena to 9/10, bo na zewnątrz jest za skromnie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.02.2007, 12:01   #2
Kyoko...
Guest

Domyślnie

Domek nawet spoko, tylko że w środku jest za kremowo, a w ogródku troche mało roślin więc daje 8/10. __________________________________________________ _______________ kliknij (nie pożałujesz) -----> http://s19.bitefight.pl/c.php?uid=22108

stare 25.02.2007, 13:55   #3
Oladelbezel
Guest

Domyślnie

Fajny domek, super jest ta podłoga x]. Tylko, że ogród taki skromny, nic tam nie ma .... 8/10

stare 01.03.2007, 19:08   #4
Akmiss

Reputacja: 13
Domyślnie

No niezły , ale nie zrobił na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia. Nie powiem też , że jest brzydki. W sypialni nie podoba mi się ta zieleń, jest zbyt jaskrawa. Za to łazienka jest świetna !
7/10
Akmiss jest offline  
stare 05.03.2007, 18:28   #5
Jutka6
Guest

Domyślnie

Zgadzam się z tym, że ogródek kiepski. Z resztą wiem jak to jest jak kiedyś dodałam domek to mi zwrócili na to uwagę i odtąd ogródek jest dla mnie najważniejszy Przód domu mi się podoba, ale za to już tył nie taki trochę przesadzony. W środku bardzo ładnie. Sklepik śliczny. Na górze też dobrze. Trochę mi się nie podoba ten zielony kolor, ale kafelki w łazience są wprost obłędne. I jeszcze jeden minus, że w całym domu jest błyszcząca podłoga (tj. lustra na podłodze). Podsumowując 8,5/10

stare 08.03.2007, 14:29   #6
myszka95
Guest

Domyślnie

No, nawet ciekawy. Meble w ładnym stylu, ciekawa tonacja,ogólnie miło się ogląda. Jednak czegoś mitu brakuje, i kuchnia średnia. Skromnie, ale ładnie. daję 6/10.

stare 09.03.2007, 11:04   #7
vanity
Guest

Domyślnie

Domek nie w moim stylu, ale i tak mi sie podoba Maxisowy jest, a pomimo tego taki prawdziwy Daje 10/10 bo nie mam sie czego uczepic

P.S Skad wzielas te cegly w przedpokoju (tam gdzie ise wlazi, kolo tych schodow) i te gdzie jest biznes, chodzi mi o te sciany na 5 i 6 fotce, te drugie cegly sa tez na 7 i 8 fotce

EDIT: Ok dzieki Poszukam na pewno Bo mi strasznie zalezy

Ostatnio edytowane przez Polia : 09.03.2007 - 19:13

stare 10.03.2007, 13:00   #8
simonek
Guest

Domyślnie

jak na PRAWIE clean nie jest źle...

stare 10.03.2007, 22:05   #9
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie

uuu...długo mnie tu nie było...teraz oceniam domy o wiele dokładnie i surowiej...No dobra przejdźmy do domu...Bryła jest nudna wręcz monotonna i pozbawiona jakiegokolwiek polotu. Kilka elementów tu kompletnie nie pasu szczególnie te kolumny z tyłu i ten niby taras nie wiadomo po co... Wewnątrz nie lepiej, znowu dostaje oczopląsu i nie moge się w tym wszystkim połapać. Wg mnie robisz kiepskie zdjęcia...bo po co mi ten kawałek ściany albo lampa na suficie. Nie wiem po co sama obniżasz funkcjonalność domu np przez tą ściankę przy stole straciłaś 2 miejsca do siedzenia. A zupełnie nie potrzebnie. W domu tym brakuje konkretnego, dominującego stylu, niektóre przedmioty są tu chyba przypadkowo. Przydałby się też jakiś mocniejszy akcent w postaci np: odcinającego się od reszty koloru czy nietypowego mebla. Ocena :3/10
Ulmille
ulmille jest offline  
stare 17.03.2007, 00:36   #10
Aleks
Guest

Grin

Domek ładny. Ogród dość skromny, ale ładnie wygląda. Jedyne co według mnie jest źle, to kolumny na tarasie z tyłu domu, które można by było zastąpić łukami lub wstawić tam kilka roślin lub krzesła, aby można było tam coś robić, np. poczytać. Reszta jest świetna więc nie ma co komentować.
Moja ocena: 9,5/10 (-0,5 za pustkę na tarasie)

Ostatnio edytowane przez Aleks : 17.03.2007 - 00:43

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości)

Zasady Postowania