|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
lepienie bałwanka:
![]() ![]() i namiętny pocałunek w deszczu... ![]() oraz jesienne zbiory: ![]() Ostatnio edytowane przez Cannabis : 03.03.2007 - 14:24 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
http://img391.imageshack.us/my.php?i...napshotsw5.png
moja simcia prosi gostka o reke brr jest zimno bo w kwitnących wzgórzach jest zima ![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 03.03.2007 - 21:50 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() Simka patrzy jak moneta wpada do studni. ![]() ![]() ![]() ![]() Tu wychodzi ze studni. ![]() Różne rodzaje ryb, które moja simka złowiła i dała do swojego sklepu na sprzedaż. ![]() Mąż roślinki robi bałwana. ![]() A tu roślinka robi orła (anioła) Sorki, że zdjęcia takie słabe, ale nie ustawiłam żeby były lepsze, następne będą ładniejsze ![]() Pozdro :* |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ![]() Bucik ![]() ![]() hej nie badz taka agesiw ![]() ![]() ![]() bałwan-bandyta?co ten pingwin wygaduje?! na razie wszystko |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja tez pomyslalam, ze cos swojego wstawie
![]() Tutaj simka rozmawia z pomidorami ![]() ![]() ![]() A tutaj robi orla na sniegu: ![]() ![]() Sory za taki rozmiar, ale mam ustawione, zeby zdjecia byly sredniej wielkosci, juz lece to zmieniac ![]() EDIT: Znowu mam nowa porcje zdjatek ![]() Simka przyglada sie robaczkom ![]() ![]() Tutaj je lapie: ![]() Patrzcie kto sie pojawil podczas zabawy mojej simki: ![]() Tutaj sa juz zabawy w wodzie: ![]() ![]() ![]() Prace w ogrodku: ![]() Wedkowanie: ![]() ![]() ![]() Wypadki podczas wedkowania xD : ![]() ![]() I na koniec RELAKS ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Polia : 09.03.2007 - 22:23 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()