|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z tym, że ogródek kiepski. Z resztą wiem jak to jest jak kiedyś dodałam domek to mi zwrócili na to uwagę i odtąd ogródek jest dla mnie najważniejszy
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No, nawet ciekawy. Meble w ładnym stylu, ciekawa tonacja,ogólnie miło się ogląda. Jednak czegoś mitu brakuje, i kuchnia średnia. Skromnie, ale ładnie. daję 6/10.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek nie w moim stylu, ale i tak mi sie podoba
![]() ![]() ![]() P.S Skad wzielas te cegly w przedpokoju (tam gdzie ise wlazi, kolo tych schodow) i te gdzie jest biznes, chodzi mi o te sciany na 5 i 6 fotce, te drugie cegly sa tez na 7 i 8 fotce ![]() EDIT: Ok dzieki ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Polia : 09.03.2007 - 19:13 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
jak na PRAWIE clean nie jest źle...
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 16
|
![]()
uuu...długo mnie tu nie było...teraz oceniam domy o wiele dokładnie i surowiej...No dobra przejdźmy do domu...Bryła jest nudna wręcz monotonna i pozbawiona jakiegokolwiek polotu. Kilka elementów tu kompletnie nie pasu szczególnie te kolumny z tyłu i ten niby taras nie wiadomo po co... Wewnątrz nie lepiej, znowu dostaje oczopląsu i nie moge się w tym wszystkim połapać. Wg mnie robisz kiepskie zdjęcia...bo po co mi ten kawałek ściany albo lampa na suficie. Nie wiem po co sama obniżasz funkcjonalność domu np przez tą ściankę przy stole straciłaś 2 miejsca do siedzenia. A zupełnie nie potrzebnie. W domu tym brakuje konkretnego, dominującego stylu, niektóre przedmioty są tu chyba przypadkowo. Przydałby się też jakiś mocniejszy akcent w postaci np: odcinającego się od reszty koloru czy nietypowego mebla. Ocena :3/10
Ulmille |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mnie się podoba ,kilka elementow nie pasuje
![]() Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 10.11.2007 - 10:18 |
![]() |
#7 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() ![]() bryła okropna ;/ tak samo kolor . Wnetrze domu mi sie bardziej spodobalo ale czemu nie pokazany jest cały sklep a tylko kasa ![]() ![]() P.S Niedlugo umieszcze swój domek na forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Domek ładny. Ogród dość skromny, ale ładnie wygląda. Jedyne co według mnie jest źle, to kolumny na tarasie z tyłu domu, które można by było zastąpić łukami lub wstawić tam kilka roślin lub krzesła, aby można było tam coś robić, np. poczytać. Reszta jest świetna więc nie ma co komentować.
Moja ocena: 9,5/10 (-0,5 za pustkę na tarasie) Ostatnio edytowane przez Aleks : 17.03.2007 - 00:43 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jak zrobić taką błyszczącą podłogę? Można ją skądś ściągnąć czy jest w grze?
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo mało fotek parteru... zielone ściany w sypialni mi sie nie podobają, nie ma ogrodu i zdjęcia łazienki 6.6/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|