|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To ja też mam pytanko... O co chodzi z tym "zdrowym" jedzeniem? Czy to coś daje? Czy może być jedzenie "niezdrowe"? o_O
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przy jedzeniu zdrowego jedzenia czyli tego ze zbiorów pasek głodu uzupełnia się szybciej...a niezdrowe jedzenie to to z lodówki...tzn. ze sklepu.....chyba..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mam 2 pytanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o 1 pytanie to z tego co wiem chyba nie można się opalac...mozna dostac poparzeń po soku pomidorowym....
Jeśli chodzi o 2 pytanie to nie wiem... EDit:Co do 1 pytania to poczytaj jeszcze pierwszy post w tym temacie ![]() Ostatnio edytowane przez Kasiek13 : 12.03.2007 - 19:23 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mój broblem polega na tym iż... kiedy idę danym simem załatwić potrzebę to nagle wszyscy członkowie rodzinki sa tak jakby ocenzurowani tzn.? Są tak w paski ,że ledwo ich widać... i to również dzieje się gdy biore prysznic lub gdy jakis z Simów wchodzi nago do jaccuzi. Czy wy też macie takie broblemy i z czego to wynika?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale jeśli jakimś cudem masz orginał, to może błąd w grze. Mogłaś także ściągnąć jakiś wadliwy dodatek, lub hacka. PS. Jak na mój gust, masz słodki avek ^^ (obsesjon) : P |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hej. Moze to nie jest stosowne pytanie do tematu, ale po co zakladac nowy? Otoz mysle czy kupic czy nie kupic tego dodatku. Warto jest go kupowac? Pomozecie?
Ostatnio edytowane przez Hejlok : 15.04.2007 - 10:34 |
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ight=pory+roku
http://forum.thesims.pl/showthread.p...zwierzaki+pory Przeczytaj te tematy i sama zdecyduj ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie: czy (majac Wlasny Biznes) ryby mozna sprzedac w sklepie? I czy mozna w tymze sklepie sprzedac warzywa albo owoce?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|