|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Dzięki za tak pozytywne oceny.
Cieszę się, że domek się podoba, zatem zaktualizowałem 1-szego posta i dodałem zdjęcia dotyczące całego budynku. Czy się napracowałem? Cóż, łatwo nie poszło, ale jak mam pomysł (w przeciwnym razie nie buduję) to nie jest tak znowu źle. A jeśli chodzi o przedmówcę - mam nadzieję że to 0/10 za wnętrze to tylko dlatego, że nie jest urządzone... ;> No cóż, widzę że tutaj wszyscy bardziej nastawiają sięna ocenę wnętrz, a ja wolę budowaći projektować dom pod względem architektonicznym, aniżeli urządzania wnętrz, no ale jak urządzę to wnętrze, to pewnie się pochwalę...
Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.03.2007 - 17:05 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
a skąd te cudeńko można pobrać??
domek przecudowny, napewno duzo sie narobiles, ale jestem pelen podziwu dla ciebie. Ostatnio edytowane przez Bartek12 : 18.07.2007 - 23:12 |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Zaraz wrzucę do pierwszego posta możliwość pobrania. Ostatnio edytowane przez Fizzly : 18.03.2007 - 21:36 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dom jest super. No tak jak pisali widać że się napracowałeś ciekawa jestem ile robiłeś ten dom? Na zbudowanie domu i jego uremontowanie zajmuje mi to z 3 godzinki ale czasami bywa inaczej. Daję ci 10/10 za tak dopracowany i tak śliczny dom.
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
no ej no! bez przesady! Co ja mam tu oceniać?! Przecierz wszystko jast 10/10! No weź xD I pokaż wnętrza xD
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
To nie jest dom :con: ...to jest kurort górski. Dawaj zdjęcia wnętrz.
Moja ocena [tymczasowa]: 10/10- świetnie Pozdrawiam
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dooomek (Bryła) jest śliczny... tylko nie ma umeblowania
Ale oczywiście sobie ten domek pobiore
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |