![]() |
#532 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#533 |
Guest
|
![]()
To chyba nie powinno się zdarzyć....
Pewnego dnia mojego Sima porwai KOSMICI. Więc czekałam aż mi zwrócą Simowy TYDZIEŃ. I on już nie wrócił..... dziwi mnie to, bo z tego co wiem to zawsze oddają Simów... |
![]() |
![]() |
#534 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]()
Mi kiedyś simka miała iść do pracy, ale kiedy wsiadła do samochodu, to zniknęła z panelu rodziny. Czekałam kilka dni, a kiedy opiekunka umarła w basenie (bo pilnowała małego dziecka) to to dziecko opieka społeczna zabrała.
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie wiem czemu, ale odkąd zainstalowałam Nocne Życie wszyscy kradną mi gazety :con: . Troche mnie to wkurza. Moja simka kiedyś umówiła się na randkę ze swoim mężem. była akurat w ciązy i zwymiotowała, a ocena randki ze "świetna" spadła do "kiepska". Moja ogrodniczka nic nie robi, tylko gra na automacie, ogląda tv, albo zarywa mojego sima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Guest
|
![]()
Coś, co mnie starannie zbulsersowało. Mam TS2, TS2: NŻ i TS2: CPR.
Otóż gram rodzinką i chcę, bez wchodzenia w pogląd otoczenia, przejść do innej rodzinki (opcja dostępna w NŻ), ale klikam na dom jakiejś rodziny i pojawia się tylko napis np. "Tu mieszka rodzina Lotario", "Tu mieszka rodzina Ćwir" itd. więc nie mogę przejść z przejść z parceli na parcelę, muszę wyłącząc jedną parcelę, pogląd otoczenia i wchodzić w drugą... głupie to. Dodam, że przy NŻ nie było takich mankamentów, więc należy mniemać, iż pojawił się wraz z dodatkiem CPR. Żadnych hacków, ani dodatków w grze nie mam. Druga sprawa, która mnie bardziej rozbawiła to w CPR jest pojemnik na kompost. Jak go pozyskać bez wyrzucania z kosza czy gazety? Otóż mój Sim był pożarty z kilkoma SImami, przychodziły i wywalały mu ten śmietnik na ulicy. Więc te śmieci, co leżały, brałem na kompost, śmietnik podnosiłem i tylko czekać na nastepną porcję. ![]() Ostatnio edytowane przez .:Patison:. : 28.03.2007 - 16:15 |
![]() |
![]() |
#538 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#539 |
Guest
|
![]()
mnie te bufony żadko sprawią jakiś numer,odkąd odinstlowałam większość hacków,jeszcze mocniej powiało nudą.
bez interwencji kodów i syfu z neta,to tak przykładnie sobie żyli,że aż krew zalewa-pomijając przypadek sprzątaczki nachodzonej przez mojego sima-zboka,która to biedna utkwiła w ciasnej klitce i płakała,aż jej auto samoistnie odjechało bez kierowcy :smirk: a ja tak kocham tworzyć jakieś cuda w grze,to jak w akademiku spostrzegłam roznegliżowaną panią kuchcik męczącą miszuno,natychmiast pozgarniałam hacki w ilości hurtowej,a gra zaczęła żyć wedle własnych upodobań tzn. wszystko zaczęło się chrzanić,pozostałam bez wpływu na rozwój wydarzeń. i całkiem fajnie było,ale na dłuższą metę upierdliwie nieco. |
![]() |
![]() |
#540 |
Reputacja: 13
|
![]()
Moi simowie mnie zaskakują.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |