![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Coż macie racje.
Dzisiaj w koncu ustawilem wielkosc i jakosc zdjec tak jak powinna byc. Niedlugo bede robil nowy dom, z ogrodem tym razem ![]() ![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]() małe niewyraźne zdjęcia...ale z tego co zobaczyłam to całkiem nieźle...kuchnia komplet...no trudno się mówi xD ale ogólnie podoba mi się
8/10
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ładny... ale czegoś MI w nim brakuje....No tak ogrodu!! 8,9/10
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Maadzialenaaa : 21.03.2007 - 19:31 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Nie podoba mi się
Pozdr. ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Mi też nie. Wiesz, trochę stare domki wyciągnąłeś/aś...
|
![]() |
#16 |
|
![]()
Nie lubię dodatków.A domek jest ok.Więc 9/10
|
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Domek nawet, nawet.
Szkoda, że nie ma bliższych zdjęć, ścian i ogrodu. No ale daję 7/10 ------------------------------------------------ Mój 200 post! ------------------------------------------------ Zapraszam do mojego pierwszego domku. Link w sygnaturze.
#18 |
Guest
|
![]()
No nawet ładny ten domek, ale poszłaś/eś na łatwiznę nie jest trudno zbudować domku z gotowymi zestawami obiektów do każdego pomieszczenia. Za mało też roślinności na zewnątrz. Stawiam 6/10 za pomysł, bo jak powiedziałem nie jest trudno zbudować z gotowych zestawów z neta. Miało być 5/10 ale dałem więcej na zachętę bo to pierwszy domek więc przy następnym staraj się mniej dodatków dać lub chociaż połączyć je z obiektami z gry i pamiętaj o ogrodzie;p
Ostatnio edytowane przez Matrax : 21.02.2008 - 11:52 Powód: "połączyć je z obiektami z obiektami z gry" |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|