|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja już mam Pory Roku ale nie mam zbyt dużo czasu żeby w nie grać (nauka) ale jak raz loknełam to naprawde Super!
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A ja mam i się z tego cieszę, a dzisiaj zauważyłam jak grałam, że w zimę można spotkać pingwina. Spotkałam go na parceli, a w nocy przyszedł i porozmawiał z bałwanem o szkole^^
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Według mnie gra jest suuper
. Jak się pogra jakiś czas to potrafi nieźle wciągnąć. Też rzadko gram, ale jak się za nią wezmę, to trudno mi jest przerwać. Polecam gorąco
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja jeszcze nie mam ;( ale zamierzam mieć... tzn. rodzice mają mi kupić xP a jak patrzę na te foty to aż na achy i ochy mnie zbiera
![]() A najbardziej cieszy mnie to, że można jeździć na łyżwach (bo ja uwielbiam to robić ) i łowić ryby (to też uwielbiam robić )I fajnie, że jest simorośl no i wogóle myslę, że ten dodatek jest super (chociaż go nie mam, ale wnioskuję po Waszych komentach )
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
gra jest wporzo!gra wciagajaca POLECAM
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Moim zdaniem najlepszy dodatek. Ogólnie wszystko w grze jest super!!!
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mnie gra się bardzo podoba. Te wszystkie pory roku. Dużo można odkryć tajemnic. Najfajniejsze dla mnie to zabawa na śniegu. Bardzo mi się podoba. Albo grabienie liści
i później je rozkopywanie. Zjazd do basenu i wogóle. To wszystko jest super. Nie wiem, czemu mi się to podoba. Moje koleżanką najbardziej podoba się to,że można zbierać owoce. Lol Tylko,że najpierw trzeba zadbać o ogród co to dla mnie jest bardzo trudne.
Ostatnio edytowane przez ^Serduszko^ : 24.03.2007 - 14:13 Powód: Poprawa ortografi. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Według mnie, to najlepszy dodatek. Zdziwiło mnie tylko to, że na parceli jednej rodzinki padał deszcz,wyszłam na publiczną to było słońce, wróciłam padał deszcz. Później wyszłam do otoczenia i padał deszcz. Uważam, że trochę to dziwne.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Moim ulubionym dodatkiem jak narazie jest 2 zwierzaki , (innymi nie grałam
) ,ale będę może mieć 4PR ,słyszałam,że są bardzo fajne choć sama nie wiem będę je mieć,jak nie kupie WB!!Ale chyba 4PR wezme ![]() I więcej mi nie potrzeba.Będę mieć dwa moje ulubione dodatki Mam nadzieje,ze na 4pr sie nie zawiode![]() Ale z tego co czytalam i widzialam na zdjęciach chyba jednak nie! Pozdro! PS.Karolcia!To przecież tylko gra
Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 27.04.2007 - 17:34 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|