|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mi z minidodatków podoba się tylko nazwa
Fajnie brzmi np. ,,Szyk i Elegancja''. A co do tych najnowszych, to raczej ich nie kupię.Ps. Aga mówi się ,,jest napisane'', a nie ,,pisze'', tylko nie myśl, że się wymądrzam, po prostu się przyzwycziłam przez poprawianie moich znajomych
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mam pytanko
Czy the sims 2 zestaw świąteczny to to samo co The sims 2 na święta???? |
|
|
|
#4 | |||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ehe opis ten sam..prawie....ale z tego co zauważyłam to "Na Święta" były wcześniej wydane, a Zestaw Świąteczny później...w ogóle inna okładka, więc sama nie wiem :/ |
|||
|
|
|
#5 | |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Nom a zwłaszcza tego Na Święta i Zestaw Świąteczny nie opłaca sie kupować, bo to to samo, no moze w tej późniejszej wersji jest troszke więcej rzeczy...ale na serio tylko troszke xD Ja to wiem od qmpeli, sama u niej grałam i nie opłaca sie, sama tez mam miniPacki ale ja ich nie instaluje, nie będe sobie miejsca na dysku zajmowała Dobra kończe już bo zaraz cały swój zyciorys napisze xD
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 14
|
Na www.simsy.pl są zdjęcia z imprezy !
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Troche głupie i bez sęsu robią się te Mini packi tak jakby na siłe chcieli coś wymyślić. Kupiłam sobie impreze ale nawet tego mi się nie chce instalować. Za taką cenę 60 obiektów to troche za mało. A wiecie może ile jest obiektów i ile kosztuje Moda z H&M? :con:
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ile obiektów jest nie wiem,ale pewnie będzie kosztowała ok.20-30zł
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Impreza... Nie robie imprez, bo mi sie nie chce
Ale ostatnio kupiłam sobie Moda z H&M i jest całkiem fajne. 65 nowych kreacji czy jakoś tak
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|