Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.03.2007, 07:40   #31
egotastic.
Guest

Domyślnie

bryla srednio mi sie podoba. wnetrza ok, ale lazienka na pietrze jest ohydna. ogolnie calkiem ladny dom.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.03.2007, 23:48   #32
Karo_6
Guest

Domyślnie

Szczerze to nie za bardzo wiem jak ocenić... W większej części mi się podoba, ale w tej mniejszej nie. Problem w tym, że nie wiem co należy do tej "większej" i "mniejszej części"... Na pierwszym zdjęciu wydawał mi się jak jakiś znany budynek w moim mieście... w sumie podobny . I nie za bardzo pasował mi do domu mieszkalnego. Ogród w nocy też wg mnie wygląda jak jakiś hotelowy... Ale ładny. Znowu na zdjęciu za dnia wygląda tak, jakby był zbudowany na przedmieściach, w ciszy, spokoju. Wewnątrz mi się podoba, tyle przestrzeni. Te duże okna. No po prostu ładnie i pięknie . Tylko ta łazienka na piętrze... nie dość że za szara, z kamieniem na ścianach, to jeszcze taka pusta... Góra ładna. Sypialnie boskie. Może dlatego, że na całej ścianie są ogromne okna od sufitu do podłogi dające mnóstwo światła. Ogólnie daję ci 9/10, bo domek mi się podoba, jednak coś mi nie pasuje...

stare 03.04.2007, 16:40   #33
Nandelle
Guest

Domyślnie

Bardzo ładny dom tylko łazienka na parterze jest duża a mało żeczy w niej.To ja daje 9.5/10

stare 04.04.2007, 10:12   #34
weris
Guest

ThumbsUp

ładny, nieco zabawny ......WIELKI ;

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania